Anneolmahayali1 Kızlar geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum önceki gün test yaptım negatifti normalde gitmeyi düşünmüyordum ama 2. Çatlatma ignesinin şansı daha yüksek oluyormuş diye duydum varmı bununla ilgili bilgisi olann
Sibel01ezgi Anneolmahayali1 ayrica bu 2.gebeligim emzirmeyi sonlandirdigim ay hamile kaldim kizim 23 aylik suan 9 haftaligim.igne ve klomenle ilk gebeligim olustu 😇
mrvkr53 Anneolmahayali1 ben de dün çatlatma iğnesi vuruldum. Yumurtam 19.9 mm idi. Bu ay bakalım ne olacak ilk kez vuruldum.
34_gamze Bende 2. Çatlama ignesi vuruldugum ay hamıle oldugumu ogrendım canım femera kullanmıştım insallah sana da nasip olur🌸
Anneolmahayali1 34_gamze bende femara kullanmıştım kuzum kaç mm idi yumurtan ve kaç kiloda hamile kaldin
Anneolmahayali1 34_gamze Sibel01ezgi Ardakumsal Kızlar 3 gün var adetime 5 gün varken yapmıştım negatifti bugünle 3 gün var bugün değişik adet agrisi gibi değil batma gibi birşey hissediyorum ve çok uyku hali var uykumu aldım gece birazda akıntı var sizce oldu mu yaa sabah test yapayım diyorum ama adet günümü de beklesem daha iyi olacak normal bir adet ağrısı gibi değil batma gibi birşey hissediyorum vücudum bana oyun oynuyorda olabilir mi düşünüyorum diye
Sibel01ezgi Bende 2. Ignede hamile kaldim ins sende kalirsin denemeden bilemezsin ama umuudunu kaybetme iyi dusun
Kubraalp Sibel01ezgi bende famera kullandım geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum. İki yumurtalıkta 20ydi olmadı. Bu ay da sadece sol taraf 20 büyümüş 10 gün sonra test yapıcam bakalım 2. Tutacak mı
34_gamze Anneolmahayali1 Yanlıs hatırlamıyorsam 20 mm di Kilo olarak da ben kılolu degıldım 55 kg idim ama sağlıksız beslenıyordum evlendıkten sonra 3 kg aldım ama hamur işi cok yıyordum bı ıkı ay duzenlı beslendım hamurişi pirinç gibi şeylerden uzak durdum yumurta gibi protein ağırlıklı beslendım işe de yuruyerek gidip gelıyordum ıkıncı denememde nasip oldu
34_gamze Anneolmahayali1 Canım benim belirtim olmamıştı catlama iğnesinden 14 gün sonra test yapmıştım çok silik çıktıydı senin kaç gün oldu iğneden
Sibel01ezgi Anneolmahayali1 igneden sonra 14.gunde net cikti.12.gunde yaptigimda cikmamisti mesela .14.gunu bekle istersen..belirtiler inss olumlu yondedir hamile olarak dua edelim sana rabbim hayirli bir evlat versin insss
Ardakumsal Anneolmahayali1 ewt canım olabılır mesela şöyle birsey soylıyeyım. Sana ben 2 yıldır evlıyım ve 2 yıldır gebeyım 😂 sürekli belirtilerim olur ama birsey yok psikolojikmi bilmeme ama siz bekleyın adet günü yapın bende adet günü yapmıştım
Anneolmahayali1 mrvkr53 yumurta büyüklüğün çok güzel kuzum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bende ilk bu ay vuruldum
Burciiinozkok Anneolmahayali1 benim 11. ve 12. Günümde kaset test ve erken gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı. 12. Gün dayanamadım kan verdim kan değerlerim yüksek çıktı. Ama bazen çatlatma iğnesinden kaynaklı olabilir dediler iki gün sonra bir daha yaptırdım değerim iki katına çıkmıştı.. şimdi 4 aylık hamileyim 🥹
Anneolmahayali1 Burciiinozkok kuzum ilk çatlatma ignende mi hamile kalmıştın bizede dua et sağlıkla büyüsün inşallah
Burciiinozkok Anneolmahayali1 ilkinde olmadı benim maalesef, ikincisinde oldu. Rabbim isteyen herkese versin ❤️