melek79 Sahnedekimadam babynest im var. Puset için bel destekli minder arayışındayım😂 aslında bi çok model var begendiklerim yok gibi😂 örtülerde begendiğim varda onda da kararsız kaldım
Mlkkrcn melek79 ben puset örtüsü almıcam, sineklik cibin alıcam sadece, çünkü örtüdem bebeği göremiyorsun ve düşürmüşlerdi bir yakınım o yüzden. Minder alabilirsin, yağmurluk, rüzgarlık, sineklik alabilirsin.
melek79 Mlkkrcn ilk bebeğimde müslin örtü kullanmıştım. Uyudugu zaman bi yerde otururken galan ürtüyordum sadece ama şimdi almak istiyorum tabi önü açık şekilde olanlarda. Daha bir kolaylım gibi geliyor vede hoş duruyor
Binnur-cam melek79 Ben bunu sipariş verdim geldi çokta beğendim güzel oldu valla indirimdeymiş şuan ben aldığımda bi 10 20 tl fazla vermişim
bebekananas Binnur-cam merhaba şuanda 229 tl gözüküyor rengi görselde ki gibi canlı mı geldi yoksa soluk mu
KayraVeAnnesi_06 melek79 İki farklı sayfadan alıp kombinledim kumaşları aynı herhangi bir fark yok . Kalitesi duruşu gerçekten çok güzel ben başka modelleri görüyorum kısa kalıyor bu tam kapatıyor puseti kullanıyorum tavsiye ederim
asilbabymom MOMKY tercih ettim. Puset örtüsünü, yatağını filan almadım çok uzun süre ana kucağı kullanılmadığı ve battaniye ile bebeği koyduğumuz için gereksiz buldum.