melek79 Kızlar nasıl model aldınız acaba? Kullanışlı mı ? Sade düz bir model istiyorum bende istediğim gibi bulamadım daha birde ince kumaştan istiyorum. Fikir amaçlı aldıklarınızı paylaşır mısınız?
Pembesarelle2 melek79 Minder almayı düşünmüyorum pusetimin içinde ekstra bel desteği var. Puset örtüsü için müslin alabilirsin ince olarak 🌸
Busel melek79 benim pusetimin kendisi baya kalın minderli sadece muslin onu fermuarlı puset örtüsü aldım trendyoldan
Defnesa Puset minderi gibi değil de sevibebe bin puset içine yerlestirilen bir ürünü var pusetin içi çok çukur ya onu daha normal hale getiriyor hafif sert bi ürün onu kullanmamız gerekiyormuş rahat etmesi için bebişin
melek79 elvinimmm çok tatlış güzel günlerde kullanın:) ben düz renk şekilsiz falan bakıyorum. Aslında örtüyü kafamda belirledimde minderde sıkıntı yaşıyorum özellikle
melek79 Pembesarelle2 bende müslin kumaştan istiyorum çünkü mart sonu dogum yaza dogru denk gelcek kullanım.
melek79 Sahnedekimadam favorilerm arasında bu örtü var :) siz aldınız mı acaba duruşu nasl içine minder nasıl birşey alsam bilemedim
melek79 Busel benim pusetimin minderi çok ince. İlk bebegimde altına battaniye koyuyordun😂 sonra normal oturttumda şimdi almayı düşünüyorum bel destekli
Sahnedekimadam melek79 babynest olanı aldım canım daha gelmedi birkaç güne gelir.Minder bende düşünmedim hangisi daha sağlıklı hiç bilmiyorum ki
Busel melek79 a tabi canım yoksa gerekli benim destekli ve kalın olunca tercih etmedim ama Juniperus saticisindan aldim trendyol cok başarılı geldi beğendim hamilelik başından beri favorilerimdeydi😇 oradan bakabilirsin minderi setleri var
Mlkkrcn melek79 ben puset örtüsü almıcam, sineklik cibin alıcam sadece, çünkü örtüdem bebeği göremiyorsun ve düşürmüşlerdi bir yakınım o yüzden. Minder alabilirsin, yağmurluk, rüzgarlık, sineklik alabilirsin.
Nevaninannesi melek79 ben trendyolda yaptırdım. Sadece örtüsünü aldım çünkü benim pusetin minderi var. Ama bayıldım çok cici çok canlı ve sevimli tavsiye ederim yıkadım renginde de herhangi bir sorun olmadı.
melek79 Sahnedekimadam babynest im var. Puset için bel destekli minder arayışındayım😂 aslında bi çok model var begendiklerim yok gibi😂 örtülerde begendiğim varda onda da kararsız kaldım