karanmom Sinemulger77 ben daha yolun başındayım ama nedense şuan bana korku almadi, çünkü o kadar ağrım sızım var ki diyorum doğsa 10-20 bitti diğer türlü hep agri
cns__ Serklajligebelik işte doğumdan sonra öğrendim çok geçti artık 😂 ben doğum anını cok hatırlamıyorum annem dışardan duymuş cok bağırdın dedi. Hemşire karnıma bastırdı ben de yapabildiğimi yaptım
Fatma_Guler Bnde 18 haftamdyım 5 ci dogumum ilkim normal dogum buda dördüncü sezeryanım olacak normal dogum yaptıktan sonra kendi isteğimle sezaryan olmaya karar verdim bn sezaryandan memnun kaldım ikisinide deneyimledim yani
Sibelbayram 20+4 haftaligiz 3.cu doğumum olacak nasip olursa ilk doğumum zor gecmisti ikincisi biraz daha kolaydı doğum bünyeden bünyeye değişiyor sadece o an hemşire veya doktoru iyi dinlemeniz gerek ne yapmanız gerektiği açısından
Buse__ylmzz07 Sinemulger77 ilk hamileliğimde hiç yoktu doğum korkusu hep kendimi motive ediyordum normal doğurdum ama bi sor nasıl zordu acı vericiydi şuan 2. Ye hamileyim korkuyorum baya🫠
Hamile_Teacher Valla ben her gün onu düşünüp korkudan ağlıyorum desem inanılmaz korkuyorum psikolojimi bozdu
Eceecim Sinemulger77 ben ☹️ hatta az önce oturup ağladım nasıl doğurcam diye eşim zor teselli etti 😢😢 insan bilmediği şeyden korkuyor. Gerçi 2. Doğumu olanlar da bildiklerinden yaşadıklarından korkuyor. Allah hepimizinkini kolaylaştırsın inşallah. Sona doğru insanın içi sıkılıyo düşün düşün ☹️☹️
Sibelbayram Cakmakhatice secde pozisyonunda dur,merdiven in çık,sıcak duş al,evini temizlerken yerleri elinle sil,hurma ye
cns__ Cakmakhatice hurma yedim bol bol. Bi de son 3-4 gün yürüdüm ama cidden yorulana kadar yürüdüm. Evde de squat gibi tuvalete oturur gibi hareket yaptım ama çok değil. Benim gece 5te hafif ağrım mide bulantım ve ishalim başladı, 7de doğum oldu.
Cakmakhatice cns__ deneyeceğim inşallah hepsini benimde doğumum uzun sürmez umarım 37 haftalığız şuan 😬