AnnelikSeruvenimm Arkadaşlar fena şekilde alerji oldum, vücudum kırmızı kırmızı küçük baloncuklar şekilde kabardı, 31+6 gebeyim, ne yaptıysam çare bulamadım ne olur yardım edin, daha önceden başına gelip çaresini bulan var mi 😔😔
NobleMom AnnelikSeruvenimm gebelik kolestazı olabilir. Kendi kadın doğum doktorunuza gidin yarın test yapar
Zeyneparsln AnnelikSeruvenimm ilk baş acile sonra cildiye gidin kullanabilceğiniz alerji kremi var bana vermişti doktorum
funnymummy AnnelikSeruvenimm geçmiş olsun da neye alerjiniz oldu ki doktorunuz bir çözüm sunmuştur inşallah
AnnelikSeruvenimm mysweetbabyy gittim bir krem ve hap verdi iki gündür kullanıyorum bir faydası olmadı ki
AnnelikSeruvenimm funnymummy bir şeye alerjim olmadı, doktor bey her hamileliğin son 3 ayında olabileceğini, normal olduğunu, doğumdan sorna gececegini söyledi. Krem ve hap verdi ama gram faydası olmadı 😔
Zeyneparsln AnnelikSeruvenimm Banada fayda etmedi benim böyle kabarcık gibi değil ama sırtım göğsüm yüzüm küçük küçük Pıtır Pıtır sivilce doldu iki aydır
AnnelikSeruvenimm Sdnrr06 yaptırdım testlerin temiz geldi, yarın bi cildiyeye gideceğim bakalım ne diyevej
Sdnrr06 AnnelikSeruvenimm ben 5 ay çektim hamileliğimin başından beri ama eşime hiç geçmedi herkesde aynı etkiyi göstermiyor