Rsln Merhaba
Doktorun yaklaşımı gayet iyi ve bilgilendiriciydi. Birkaç konu hariç başka bir şey konuşmadık açıkçası sorup dikkatini dağıtmak da istemedim çok detaylı inceliyordu çünkü ve hepsini asistanına söyledi rapora yazmak için. Yaklaşık 50 dakika sürdü bebeğin yüzünü görelim diye de çok uğraştı ama açısı çok tersti. İki kez karnımda çevirdi bebeği ama eski halini aldı hemen bebek orada iki kez yüzüne denk gelebildik. Beynini görmek için de vajinal ultrason yaptı diğer açıdan göremediğini belirtti. Beynine ve rahim ağzıma da vajinal ultrasonla bakmış oldu. Fotoğraf vermiyorlar, renkli ekranda bırakıyorlar fotoğrafını çekmemiz için. Raporu oluşturup hemen mail olarak atıyorlar ve CD veriyorlar. Sonrasında biz CDden de çok güzel izledik. Bende çok araştırdım hiç kötü yoruma da denk gelmedim açıkçası, biraz beklentiyle de alakalı olabilir. Bazen insanlar şen şakrak konuşkan doktor arıyorlar ama bizim için işini güzel yapması önemliydi ve öyle de oldu. Bu işin duayenlerinden diyorlar kendisi için hatta bir yorumda bir öğrencisinden bu işin allahı cümlesini bile gördüm. Çok rahat gittim çok da güzel geçti şükür 🙏 tavsiyem olumlu yönde benim.