miracyusufveberilmoms Ervaduru kuzum sen vajınusmusu yenmesen zaten ilişki olup çocuk yapmazsın bıde ıkıncıyı yapmışssın artık demek ki tam ilişki yaşamışsın. Bence korkun 2. Cocuk korkma diğeri gibi doğurursun onu da ama bı anda neden kürtajj düşüncesini aklına soktun ki sağlıksız gebelık mı dedı doktor ben orasını anlamadım hala. Bıde 2. Gebeliklerde ılkı sezeryan da parmakla bakmak alttan bakmak yok korkma yani. Hşç sebep yokken kprtaj ameliyat vs düşünüyorsan korkutuyorsan kendını bu psıkolojık bı sıkıntı psıkologa git bence.
miracyusufveberilmoms Bu arada bende vajinusmustum 3.senesi ilişki oldu şimdi 9 senelik evlıyiz 2.ye hamıleyım çok şükür Allahıma atlattık o günleri kendı kendime aştım ınsan anne olunca yapmadığı şeyleri yapıyor canlı canlı sonta bile taktırdımm ben 😅 hala ınanmıyorum
Ben_bir_anne_miyim Bunu yaşamayan bilemez gerçekten nasıl bir psikoloji olduğunu. Herkes yargılanmış neden tedavi olmadın falan diye ama bilmeyenler için vajinismus bir erteleme hastalığıdır. Lütfen daha duyarlı olalım.