arirangg koalamom_ Hamile kaldığın zaman elinden geldiğince erken öğrenmeye çalış. Öğrendiğinde de hemen doktora git. Kan sulandırıcı tedaviye başlatacak
koalamom_ arirangg maşallah sağlıkla kucağınıza alsın inşallah gebeliğinizi öğrenir öğrenmez mi başladınız
arirangg koalamom_ Ucu normal iğneye göre kısa. Karın, kol, bacak bu üç yerden yapılıyor. Ben karnımdan kendim yaptım hep. Ama artık içeriden yara olmaya başladı, iğne girmiyor. Birkaç gündür eşim kolumdan yapıyor. Her gün yapmak gerekiyor
arirangg koalamom_ Evet doktorum hemen başlattı iğneye. Bazı doktorlar kalp atışını duyunca başlatıyor ama o şekilde yine kalbi duran bebekler gördüm. Bence hemen başlatan bir doktora giderseniz daha iyi. Hatta dediğim gibi hamileliğini elinden geldiğince erken öğrenmeye çalış ve hemen git
koalamom_ arirangg inşallah iğne tanında başka bir ilaç kullanıyor musun pıhtılaşma ile ilgili olarak
arirangg koalamom_ Ben kullanmıyorum ama bazı kişiler hem iğne hem aspirin kullanıyor. Benim doktorum sadece iğne verdi
arirangg koalamom_ MTHFR C677T: Heterozigot PAI-1 4G/5G: 4G/5G FXIII V34L: Heterozigot Benim sonuçlarım böyle
Merveal arirangg normal kan verdiğimzde kanda pıhtılaşma olup olmadığı çıkar mı doktorum benden kan testi istedi hamilelik öncesi sorun var mı diye b12 ve beyaz kürem düşük çıktı kanda bu da cıkıyor mu acaba