Ervaelizinannesi Merhaba kızlar iyi geceler bugün doktora gittik kızım 1kilo 750 gram olmuş 31. Haftadayız sizlerin nasıl kiloları normal mi?
Yagmur97 Ervaelizinannesi 25. Haftada kaç kiloydu yani 1 ayda kaç gram almış son 3 ayda cok alıyo diyolar
Ervaelizinannesi SemaKumtepe normal demkki gerçi doktor normal güzel dedi kilosu için merak ettim ben sorayım dedim 🤗
Rojinn Ervaelizinannesi Bence daha fazla kilo aldık 28 haftalık olduk 👼🏻 Yoksa inşallah tartım bozulmuştur 😂😂
SemaKumtepe Ervaelizinannesi yani canım bencede normal seninki zaten doktorunda söylemiş. Saglıkla gelsinler
Bhr075 28 haftalığız ve 1.323 kiloyuz boyumuzda 40 cm olmus doktor bugün 8 gün önde gittigimizi soyluyor icimde bir tosun var Masallah🙏🏽💙👶🏻
Aselsmoms Ervaelizinannesi ay her gittiğimde adım söylendiğinde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor sanki ilk hamileliğim ilk ultrasonmuş gibi 😍ay canım cinsiyeti bugün net olarak öğrenirsin inşaAllah 🤭
Seymameva Ervaelizinannesi Banada kilosunu iyi dedi ama şuan kaç kilo bilmiyorum en son 780 gramdı 24 haftalıkken