Hatice80 Nursl7 devlet hastanesi ksc gün yatış yapıyor bende devlette yapmak istiyorum kaçıncı hafta doktora gittiniz gün verdi
Bmsbl nilayakinci yok cuma günü olacağım normal istiyorum ama bebeğin kilosu falan fazla doktor ne diyecek çok merak ediyorum 😏
Nursl7 @Hatice80 kaç gün yatış oluyor bilmiyorum gittiğimde soracağım daha gün vermedi şuan 35+6 haftalığım 37 haftada gel 39 dan önce sezeryan yapmıyoruz dedi
Esmerim_2727 Martin 15 ne dedi özel hastane ama devlette doğum yapacm depremzedeyim ınsallah yapar devlet hastanesi sezeryan
KumsAlyaa nilayakinci Uygulamaya göre son 33 sezeryan olmayı düşünüyorum doktor 21 Mart dedi bakalım önümüzdeki hafta kesinleşecek sanırım doğum şeklim hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki hayırla sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲🏻
Summerwine nilayakinci 19 günümüz kaldı ☺️bu cumartesi belli olacak doğum şeklimiz bakalım çatı muayenesi de olacağım
Linabebek1 nilayakinci ben bugün gittim ağrım vardı 1 cm açılmam var bebek çok aşağıdaymış her an gelebilir dedi nst sancım çıkmadı
CmreKsidar nilayakinci 41 günüm kaldı daha doğum şekliyle ilgili bişey konuşmadık görmediğim çocuğumu özlüyorum 😂