• Gebelik
  • 12.hafta ıkılı testte cinsiyeti değişenler

Bıze söylemişti sızede söyleyebilir

Zuzumuz benim değişti ikili de bana kız dedi bacak arası boş büyük ihtimalle kız dedi ama cinsiyetimiz erkek

Zuzumuz sizin tam kaç haftalıktı bana da kız dedilerde gecen hafta bu hafta tam 14.0 oluncada başka hekime randevu aldım usg cihazı iyi diye😅🙈

Kubraenes45 ben ikili testten çıktım az önce 12 haftalığım 1 hafta içerden gidiyor dedi doktor çok erken dedi sonra baktı erkek dedi belli net şekilde dedi

Esra-06g perinatolojı uzmanımı demişti 12. Haftada %99 kız dedi kendi doktorumda %90 kız dedi

Mediha99 bende yarın gidicem 12 +2 oluyoruz birde bizim ikiz olduğu için çok heyecanlıyım çok istiyorum aynı duyguyu iki kez yaşamayı inşallah biri kız biri erkektir tabi önce hayırlısı inşallah 🤲🏻

Zuzumuz % 90 kız dedi bende kız diye umutlandım tabiki önce hayırlısı olsun tabiki ama bebişim erkek 🥰💙

Esra-06g benim de değişme ihtimalim var o zaman elbiselerde almıştım😀öncelik sağlıklı olması ama inş değişmez ikili testınızı perinatolojı uzmanımı yapmıştı

Zuzumuz evet canım perinatolojiye gidiyorum ben ikili tarama da kız dedi bence de almayın bekleyin derim benim ki değişti 😊 özel de öğrendim erkek olduğunu sonra da kesinleşti şimdi 30 haftalık olduk

Kubare134 ben araştırdım ama ilk gitme de yapmıyorlar başka bir bölüme kayıt açıp randevu alın diyorlar sonra gidip ikili taramayı yapıyorlar 1-2 hafta içinde sonuç çıkar doktora öyle gelin diyorlar

Mediha99 nasıl yani hangi bölüme alınıyor ki 13. Haftadayız daha bekleyemeyiz ki