ArvenMom Sahnedekimadam anne baba ela ben koyu kahve (Evlatlık gibi resmen wüsüeüsüe ) erkek kardeşim mavi kız kardeşim yeşil 🤣🤣🤣🤣🤣 bende merak ediyorum doğurayım ilk sana söyliyceem
ArvenMom Sahnedekimadam sorma kız bütün sülalem anne tarafı da baba tarafı da mavi yeşil ela sarışın kumral ben siyah kahve göz 🤣🤣🤣🤣🤣
Sahnedekimadam ArvenMom Azimle .. delermiş😂😂😂 ahhahah inşallahhh sağlıklı ve renkli gözlü bir kızçe bekliyoruz senden
91mer Sahnedekimadam ben buna inanmıyorum pek :) tanıdık bar bizim eşlerin biri mavı birisi yeşil Gözlü Bebekleri kahverengi gözlü oldu :) hemde halasının tıpkı aynısı oldu :)
Sahnedekimadam 91mer %18 ile şansını kullanmışsın işte ne güzel😄 bizde lens kullanalım yeşil olcaz diye pehh adalet mi beee
Bir_anne6668 Sahnedekimadam kahfe rengi 4 cogcuk var 4 kahfe rengi bu da oyle olur diye dusunuyorum esimin de benim de kahfe rengi
Ozge56 Sahnedekimadam eşimin mavi benim kahverengi %50 mavi %50 kahverengi ama bence mavi olur eşimi sülalesi hep mavi baskınlar
_almirasmom Sahnedekimadam benım turkuaz esım kahverengı ama renklı gozlu olur inşallah ultrason da babaya benzıyo cunku 😀