Cwwksedef Sahnedekimadam eşim ela gözlü ben açık kahve o zaman nolcak 😄 kayınvalidemlerde babannemlerde full mavi gözlü bizim ne olcak o zaman skdkxk
Evraa gamzosgamzos aa çok şaşırdım. Ailenizde mavi gözlü var mı peki? Ben ela, eşim kahverengi gözleri mavi olma olasılığı heyecanlandırıyor 😁
gamzosgamzos Evraa var canım kayınvalidem mavi gözlü ☺️ kayinvalidemin hiç bir çocuğu mavi gözlü değil torununa nasip oldu 🙈☺️
Sacmalama_engiinn Sahnedekimadam kahverengi olur herhalde eşim ela ben koyu kahve doğunca görücez artık
beyzacmvrc Sahnedekimadam benim de esiminde kahverengi kahve gözüküyor 😂 annem ela babam yeşil abimde ela bir ben açık kahve olmuşum 🥲 inşallah onlara çeker bari😂
ArvenMom Sahnedekimadam bütün sülale anne baba tarafım hepsi mavi yeşil gözlü ben koyu kahve eşim kahve tamamen süprizz kızımın 🤣
Sahnedekimadam ArvenMom Mavi gelir bence 😄 ay çok merak ediyorum yazanların ne olucak acaba unutmazsam sorucam 3,5 ay sonra😄
ArvenMom Sahnedekimadam anne baba ela ben koyu kahve (Evlatlık gibi resmen wüsüeüsüe ) erkek kardeşim mavi kız kardeşim yeşil 🤣🤣🤣🤣🤣 bende merak ediyorum doğurayım ilk sana söyliyceem