Tgceblkc senin yine yaşadığın yalancı sancıların varmış benım o bile yoktu😂 kasılmalarım vardı ama onuda 20. Haftalardan beridir yaşıyodum. Tam senın haftan ve günündeyken hiç bişey yoktu böyle gece 3 gibi yuvaletım geldı ama uykumda yok bu arada😂 hatta evde tek başınayım eşim işteydi. Onunla mesajlaşıyoduk telefonda tartışıyoduk o gece😂 kalktım tuvalete ıkınma hissi var sadece ama tuvaletım yok🙄 cıktım geri yattım eşimle tartışmaya devam edıyoruz boyle belime karıncalanma girdi. Hemen hissettım doğurcam dıye eşimi aradım koş gel dedım. O gelene kadar makyaj yaptm sacımı yaptm bu arada gece 3 bucuk😂 zerre sancım yok ama😬 geldı güldğ hani dedi barışmak için mi çağırdın dedi. Yok desim doğuruyorum ama yok tani bı tatlı karıncalanma😂 bavulu aldık gıttık saat 4te hastanedeydık. Ede dedı ki doğurcak halin yok ama bı bakalm dedı nst bağladı sancım cok cıktı. Ebe hissetmiomusun yani felan dedı ama yok hiç bişey hissetmıyorum. Alttan baktı bu sırada saat 4:20 ve 8 cm açıklık. Ben şok tabi inanamadım derken aniden sancılar bi girdi😂😂 bi girdi ama durmak nefes almak 5 dakıkaya 3 dakıkaya düşmek yok. Hiç nefes bile almadan o sancı geldi. Suyumu da orda patlattılar ve nişanım bile gelmemişti benım. Doktorumda uyuyomuş evde canı sağolsun😂 aradılar zor yetişti zaten 5:35’te doğmuştu oğluşum. Yani o yüzden doğum bu nasıl olacagı hiç belli olmuyor. Her doğum hikayesi bambaşka😘