eylulmihrasmom Elitopatra25 endişe etmeyin şu an zaten kese gözükür o fitil progestan mı çok etkili bir ilaç kanamayı kesecektir sadece dinlenin ev işi yapmayın ağır kaldırmayın streste yapmayın kalbinizi ferah tutun ben de cuma günü gittim 5+3tü sadece keseyi gördük beni de 2 hafta sonraya çağırdı tekrar aynı şekilde fitil bana da verdi dinleniyorum sürekli ama stres yapmayın sakın🤲🏻🥰
obiranneeeeeeeee Elitopatra25 beni de 15gün son çağırdı çarşamba günü gidecem bende de kese var bebek yok🥺umarım bir şey çıkmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin
obiranneeeeeeeee Elitopatra25 4hafta son adet tarihime göre şuan 6hafta oldu çarşamba günü kontröle gideceğim lekelenmem vardı 1 hafta sürdü sonda durdu
obiranneeeeeeeee Elitopatra25 bende kanama oldu gitmedim yerleşme kanamasıdır diye 4 hafta da gittim şuan 6 haftayız yarın kontrol var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🥺
Betulaa Benim 6 haftalık kese gözüktü kalp atışı yoktu, 1 hafta sonra kalbini duyduk. Şu an 34. Haftadayım, biraz daha bekleyin henüz oluşmamıştır belki
Elitopatra25 Betulaa kese gozukunce bebegide gördümu benim kese gözüktü bebeği görmedi lekem de var düşük tehliken var dedi
NarinEmrahhh Elitopatra25 canım bu durumu Bn yaşadım en iyi Bn bilirim diyemem ama bu knuda Sna yardımcı olabilirim ilk başta beta hcg kac ikincisi kesenin boyutu kac mm bunları bana söylersen insallah güzel haber veririm sana
Elitopatra25 NarinEmrahhh sağlık ocağında geçen hafta bugün verdim 950cikmisti bir hafta sonra kadın doğuma geldim keseyi gördü bebek oluşmamış daha dedi yeni olduğu için keseye bakınca 5×1dedi anlamadım
Beet NarinEmrahhh merhaba banada yardımcı olurmusunuz kese göründüğü sadece Betam 24 şubatta 36722.55 ti bugün ultrason gittim kese uzunluk 😂 30.4 en 15.7 😁😁😁 inşallah dogru bilgi vermişimdir anlamıyorum hiç bu islerden
Meltem-2023 Canım 7 hafta oldum bugün bebeği gördük. 5. Hafta da benim de kesemi gördü bebeği görmedi. Düşük tehlikem vardı saglıklı beslen yat uzan dinlen. Rabbimin izniyle birsey olmaz inşallah
Elitopatra25 Meltem-2023 inşallah canım ilaç kullandinmi bu surecte ne yaptın benim kimsem yok eşimle ben kayınvalidem annem ailem uzakta tekim evde iş yemek bana eşim calisiyo zor nasıl hatket etmem lazım bana soylermisin
Betulaa Elitopatra25 bebek gözüküyor ya da gözükmüyor demedi kalp atışı yok ama olabilir bu aşamada dedi
NarinEmrahhh Elitopatra25 hic korkma bebek daha küçük benm adetim 10 gün geçmişti gittim bebek yoktu kese vardı 3 haftalık dedi bana aradan 10 gün geçti snra gittim 6 haftalık dedi değerin güzel boş gebelikte değerler bu kdr yükselmez çok akıcı bi kanaman sancın olmadığı sürece korkma birde kesenin boyutu çok önemli ultrason kağıdında yazar su kadar mm diye
Meltem-2023 Elitopatra25 evet canım düşük ilacı ve folik kullanıyorum. Bende çalışıyorum ailem uzakta. Ama koru dinlen gerisi allahtan
Elitopatra25 NarinEmrahhh canım benim adet bugünle 14gundur geçiyor bu hafta yine kan verdim e nabizdan bakilcam bugün yine HCG ye yune kan verdim sonuçlarıda 2hafta sonra bakıp soyliycek sancım yok arada bir lekem geliyor canım geçen pazartesi 950cikmisti bu hafta kaç bilmiyorum degerlerim
Elitopatra25 NarinEmrahhh buralarda bişe yazıyor ama anlamadım canım yazsam anlarain belki yazanları MI 1.1 yazıyor TLS 0.3 4c yazıyor
babymom_8 Elitopatra25 canım benimde öyleydi 8 de gördük kanamave lekelenme de vardı olabiliyor öyle geç döllenme dedi benim doktorda
NarinEmrahhh Elitopatra25 tamam canım benm kesem gibi çok küçük 10 gün snra görünür inşallah hic korkma