perapoyraz elifcicek_07 tamam teşekkür ederim benim için doğum parası ve işsizlik maaşı daha ön planda şu anlık:)
Dilek5252 engineermom_ emzirme parasini esim ben dogumdan sonra yapti da analik parasi icin basvuru yapmadim 32. Haftadan sonra ve dogum dan sonra rapor verildigi icin ggunu bitince direk yatti parasi
engineermom_ mylittlebabym ücret brüt maaşınız üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum asgari ücretlten hesaplanmıyor son üç ayda ki brüt maaşınızın ortalamasına bağlı miktar.
Gizemmm-61 Dilek5252 bu para doğumdan önce mi yatiyor sonra mi , 170 i aradım ödemeniz doğumdan sonra yaticak dedi
Kardelen-123 Mervetnl rapor aldıktan sonra kendiniz mi beyan verdiniz e devletten, bende bağkurluyum da o yüzden soruyorum.
Mervetnl Kardelen-123 cuma doğum yaptım, hastaneden doğum olduğuna ve raporun başladığına dair kağıt akdım pazartesi muhasebecim sisteme girecek. Beni de 170 yönlendirdi çok güzel ilgilendiler sizcr sorun isterseniz 🙏🏻
Anneperi Hallerimvarbenim neden 2 hafta erken yaptın diye rapor parası eksik yatmayı duymadım daha önce