Zzzzz54 Kızlar 12 ocakta 32. Haftam dolduğu için çalışamaz raporu aldım. 38+2 yim şuan ücret henüz yatmamış ne zaman yatar ve ne kadar yatar bilgisi olan var mı ?
Dilek5252 Zzzzz54 ben 39+2 de dogum yaptim yani 9 ocakta dogum yaptim 8 ocakta yatmisti ilk parcasi 7600 analik 520 emzirme parasi geri kalan hala yatmadi dogum yapali 47 gun oldu tabiki asgari ucret uzerine benim dedigim meblag
Zzzzz54 Sevilayms yok hayır sizin isteğinize kalmış o isterseniz 37. Haftada da alabiliyorsunuz çalışamaz raporunu
Urazinanesi Zzzzz54 iş yerinle iletişime geçmen lazım onay vermemişler her ay vermeleri gerekiyor onayı yoksa yatmaz
Gizemmm-61 Dilek5252 bu para doğumdan önce mi yatiyor sonra mi , 170 i aradım ödemeniz doğumdan sonra yaticak dedi
AysunI Zzzzz54 ödeme alma şekli size kalmış ister aylık ister 2ye öldürüyorsunuz isterseniz bitiminde toplu alıyorsunuz muhasebeci ile görüşün siz nasıl isterseniz öyle ayarlanıyor.
Hilalttk16 Zzzzz54 izne ayrıldığınız tarihe göre değişiyor. Mesela ben 27 Nisan’da ayrılacağım nasipse hesaplamalarıma göre 23 24 bin TL civarında bir ücret alacağım 😅 matematik öğretmeniyim bu arada 🙈😄
Hallerimvarbenim Zzzzz54 Ben 4 ocakta ayrılmıştım ilk part 8 bin TL yattı 2 hafta erken doğum yaptığım için 2 hafta eksik yattı bugün yarın yatar seninkide e devletten baktın mı
Serpilinumudu mylittlebabym ben 2021 senesinde doğum parası olarak ilk part 4 bin sonra ki part 6 bin almıştım bu sene ne kadar bilmiyorum ama ikinci part daha yüksek yatmıştı
Hallerimvarbenim mylittlebabym Yok bebeğim ilk part yeni Ocak zammından faydalanmadığı için 8 yattı ikinci part yani doğum sonrası raporu tamamı ocaktan hesaplanacak o yüzden 14 bin civarı yatacak toplamda işte 22 bin falan yapıyor
engineermom_ mylittlebabym ücret brüt maaşınız üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum asgari ücretlten hesaplanmıyor son üç ayda ki brüt maaşınızın ortalamasına bağlı miktar.
Cayvarmiya mylittlebabym canım herkesin maaşına göre değişiyor, aldığın maaşın brütünün 3/2 si kadar alacaksın
ardenmom Nurseanne e devletten nasıl bakabiliyoruz. Benim de raporum var ama henüz yatmadı ayın birinde doğum yaptım
Sevilay2122 Doğumdan sonra yatıyor çalışamaz rapor paran şuanda bakma zaten doğumdan sonra baktığında e devlette gözüküyor hemen rapor ve emzirme paran