Ezgi14 Hastane cantami yavastan hazirlamaya baslayacagim. Ama su depend i hangi beden almaliyim karar veremedim. Boyum 150 kilom 55. 30+1 im bu arada . L alsam buyuk mu olur ki.. yardimci olabilirseniz sevinirim 😊
1850 Ezgi14 o benım kafamdada muallak büyük beden alsak pijama içinde cok kaba durur mu acaba diye kararsızım bende
Kenanizm18 Ezgi14 elastik oldugu icin büyük olma sansı pek yok büyük beden almanızı tavsiye ederim büyük rahatlık ☺️
deletedmom734 Ezgi14 ben büyük beden aldım öyle düşünüldüğü gibi büyük değil elimde kalacak gibi ama bakalım
Ezgi14 1850 burdan baktigim yorumlardan yola cikip m almaya karar verdim 😆 yani ben cok kilo almadim. Bende gidip L alirsam daha iriler ne alacak m ideal 😊
HuriyeTrkolu Bir forum sayfasında okumuştum 50 kilodan fazlaysanız büyük bedenini alın diye bence büyük beden alın ben öyle yaptım sonuçta karnımız hemen inmiycek
Bella Ezgi14 1.80boy 55kilo ile hamile kaldım. Şuan 64kiloyum 30. Hafta M beden aldım. Zaten bi bu birde L bedeni var sanırım.
eminehilise Ezgi14 ebe bana bedeninden bir beden büyük almalısın rahat hareket edebilmek için demişti
_RainBow Ben canped aldım xl yani öyle kocaman bişey değil bende 61 kiloyum daha 23 haftalığım aralarında çok büyük farklar yok en büyüğünden alın. Ben sezeryan olucam inşallah işime yarar 🧐
_RainBow Ezgi14 canped marka olarak bende depend dahamı iyi diye düşünüyorum. Genelde depend alınıyor sanırım. Aldığımda külot bez şeklinde 🤔
Mevsen bsey sorucam onun erkekler için olanını alsak nasıl olur cünkü ben bedenime göre bulamadım ve erkek için olanı aldım 🙄😄
_RainBow Mevsen en iyisini yapmışsın 😂ben bilseydim böle olduğunu erkek için olanından alırdım sezeryan olucam bol bol takardım
Tgbylmz Ezgi14 bence büyük olur m beden alın , bel çevreleri veya kilo olarak yazıyo paketlerin üzerinde isterseniz bi kendinizi ölçün bel çevresi olarak daha kolay olur karar vermek
Elanaz Ezgi14 ben de 34 haftalık 57 kiloyum M beden aldım, herkes küçüğünü al dedi. Çünkü bacaklarım ve popom hamilelikten önceki gibi duruyor sadece göbeğim değişti, öyleyse sen de M al.