Ebrunn_trn Kızlar doktorum fitil verdi fitili koyarken elime ip geldi başına gel oldu mu lütfen bir kaç yere baktım normal yazıyor ama
Sevilayms Ebrunn_trn Tesirgin olmayın sabah doktorunu bılgılendırırsınız yinede , ben burda görmüştüm bir kaç kişi daha yazmış 🌸
bbykcgr Ebrunn_trn canım merhaba yeni mi oldu bu durum benimde az önce geldi netten yazdığımda dış dikiş ipi yazıyorda anlayamadım
Ebrunn_trn bbykcgr 17ocakta oldum canm benim doktorum fitil verdi baktım elime ip geldi korktum dış ip diyor internetteki ne benziyor canım
bbykcgr Ebrunn_trn benim sadece elime değdi çektim hemen yarın kontrol günüm geceyi inşallah sağ salim geçirirsem sorucam nette dış ip yazıyo evet ama çok tedirginim bugün biraz ağrımda vardı ve benim serklaj 3 şubatta oldu çok yeni
Sevilayms Ebrunn_trn @bbykcgr Kendınızı korkutmayın kızlar , ama keske doktorlar bızı uyarsa bu tarz seyler basınıza gelirse tedirgin olmayın şudur budur diye 🤷🏼♀️Yani hatta doktor ipi biraz uzun bırakıyoruz onu hissetmişsindir demişti birine cevap olarak
bbykcgr Sevilayms aynen haklısınız zaten tedirginlik var bide böyle bişey olma ihtimalini söyleyin gece gece
Sevilayms bbykcgr Serklajı yaptıkları ip kurdela gibiymiş aynı . Yani öylece hiç birsey yokken sökülüp asagı sarkacagını sanmıyorum canım İyi haberlerınızı beklıyorum insallah Dualarım sızınle