larin1213 91mer hastane nasıl peki doktorun methini duydum ama hastane konusunda emin olamadım her türlü ihtimal oluyo doğumda çünkü
91mer larin1213 yeni doğan yoğun bakımı var baska hastanede önemli ne aranır ki :) benim aradığım buydu sadece Ebeler hemşireler cok ilgili benim ablam 70 gün önde doğum yaptı Herkesdennnn cok memnun ayrıldı
Pearlyyy Esrakockara5234 600 tlydi sanırım ben tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanıyordum güncel muayene ücreti 600 tl diye biliyorum. 12. Haftada bizim bebiş net göstermedi tahmini erkek demişti ama doğru çıkmıştı bi sonra ki muayenede
larin1213 91mer bunları bilmiyodum ben de randevu alabilirsem gidicem. Ebe ekibi bile fazlasıyla önemli benim için ❤️
Seval2468 larin1213 avrasya gop Atilla Okur a gidiyorum. İlk oglumdada ona gitmiştim memnun kaldım yine oraya gidiyorum.
ipekmom_ larin1213 yeniyüzyıl gop dilşad hanım çokkk iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Muayenesi 550tl sgklı. Onu harici başarı hastanesi selime hanım öneriyorlar onunda 500tl muayenesi ama ona gidip muayene olmadım henüz