Mervegvn123 Busel saten bi tane var evde çeyizde almışlardı onu var saymıyorum bıle okadar rahatsız kesinlikle penye bakıcam
Busel Mervegvn123 yakar mahveder kan lekesi olsa çıkmaz bile beyaz alma bence ben ikisini pembe birini mavi tonlarda aldim sonradan evde giyicem hep
Mervegvn123 Busel yaa birini kendi aramızda fotograf çekeriz diye beyaz almak istiyordum cok kanama içinde depend aldım yıkıldım suan yınede gecermı acaba
Mavi_boncuk3 Mervegvn123 😂😂Allahtan seviyorsun kimi yiyemiyor tiksiniyor ben kahvaltı yapmak istemedigim de direk ondan yiyorum hatta normal dogum olursam insallahhh diyorum ki bi sıkıntı olmasın diye yine yemeliyim bi kac gün 🫣😅
Mervegvn123 Mavi_boncuk3 inşallah gönlünce sağlıklısı olur 🤗❤️ valla hıc bıseyden tıksınmedım ılk aylar doktorum senın bu aylarda kılo vermen lazım dıye kendını paraladı ama bende tık yok bacım 😂
Busel Mervegvn123 onunla sadece fotoğraf çekilcrksen olmaz kuzum ama illa uyurken ederken sızma olabilirmiş ne kadar doğum yapan varsa yakınımda öyle söyledi her renge olur kan elbet ama beyazda ben burdayım der ya hani onda alirken hiç beyaza yonelmedim
Mervegvn123 Busel üff böyle kansız lekesız kokusuz misss gibi iyiydim ben yaa bazen dogurmasam içimde tekmelı mide yanmalı kalsa diye düşünmüyor değilim 😂 alırken beyaz isteğimi bu önerinden sonra bastırmaya çalısıcam en azından denicem 🌸
Busel Mervegvn123 aman artik var ya ilk 3 Ay ayrı cektim 6 kg verdim kusmaktan allahim geçti dedim tam ikinci 3 Ay çok iyiydi 31e girdiğimden beri mide yanması başladı aglicam artik😂 hiç içimde tekmeli mide yanmalı kalmasın ayakları gogus altimda tepikliye tepikliye Bi hal oldum
Mervegvn123 Busel yaaa kıyamam bence cok özleyecegız bunları tepiklenmekten inanılmaz zevk alıyorum dünyam duruyor sankı onu hıssedince bır sene ugrastım gebelik için cabucak sonuna gelıyorum gıbı hıssedıyorum ben, hormonlarım depreşti gene bak aglıcam 😂
Busel Mervegvn123 benimde öyle 3 kere düşüğüm var allahima şükür olsun sağlıkla alicam kucağıma şuan durmuyor içeride 🤣 doğunca uzulucem kesin içimde daha iyiydi diye hormonlar çok fena
Mervegvn123 Busel sağlıkla gelsinlerde kucagımıza alır yine tepiklettiririz zevk olsun dıye kendımızı 😂
anneolmakzoramagulusuyeter_ Mervegvn123 canım sonda sıkıntı değil pijamada olsa etek de olsa fark etmez takıyoruz sondayi ama etek öneririm tuvalete giderken de büyük kolaylık sağlar
Mervegvn123 anneolmakzoramagulusuyeter_ ben işimi garantiye alayım bi etek bi pijama halletcez artık bu sonda her iki dogum seklındede takılıyor mu 🥹
anneolmakzoramagulusuyeter_ Mervegvn123 sadece sezeryanda diye biliyorum uyuşukluk geçince çıkarıyorlar zaten uzun süre kalmıyor aksi bişey olmazsa. Normal doğuma hiç denk gelmedim nerdeyse ama uyuşturma olmadığı için takilmiyordur
Mavi_boncuk3 KbraN_1 yok canım dedim siparişlerim de gelsin hepsini bi demlik yıkayim haftaya persembe geliyor insallah yaparım hemen🫠