Simden22 Yaprak_erdu lütfen bir fikir 20 haftalığım kabızlık ve gaz sıkıntım var ne yapmam lazım böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda. Ben çok kötüyüm
Zynppp4 Simden22 sabahları aç karnına ılık su içmek iyi geliyor doktor tavsiyesi bide çok şekerli olmayacak şekilde kayısı hoşafı ☺️
Yaprak_erdu Simden22 ya canım ben hiç kabız yada gaz problemi yaşamadım galiba kullandığım vitaminlerden dolayı inşallah en kısa zamanda geçer geçmiş olsun
Canimucizem Simden22 sabahları iki tane kuru kayısı bir de ılık su bana çok iyi geldi ömrüm boyunca kabızlık hiç yaşamamıştım umarım size de iyi gelir çok zor bir şeymiş 😂
Yaprak_erdu Mervealya188 ya aslında benimde 28 haftalık olduktan sonra çıkmaya başladı ilk gebeliğim öyle değildi ama ikinci gebeliğim bu ve yine yeni çıkmaya başladı seninde çıkar canım iç karnın var o yüzden sağlıkla gelsin inşallah
Mervealya188 Yaprak_erdu benim de ikinci gebelik kızımdada karnm çok azdı 39 da ble şimdi erkek şimdi yokunda yoku yani 🤣
Sezenn_ Yaprak_erdu Günaydınlar herkese 12+5 🐣🙈🌸 2. hamileliğim sağlıklı doğumlar diliyorum tüm annelerimize 🤗♥️
Zeynep124 Kayseri kız 🥰 doktoruma danıştım iç karnım büyük olduğunu söyledi çok şükür kilosu da iyi yerinde hareketleri de çok, göbüş olmasada olur 🤤
Annesininkuzusu06 Merhaba kizlar şimdi hastaneden geldim doktor cinsiyeti kıza benziyor dedi ama net değil dedi 1 ay sonra netleşir dedi yanılma payı varmıdır 18 haftalık hamileyim
Hiramom9723 Annesininkuzusu06 ben 11-4 de gittim yanılmaya payım var ama kız dedi kızım geliyor net ve kesin kız dedi kızlar değişmezmiş
Annesininkuzusu06 Hiramom9723 ya anladım canım sağlıklı olsun da eşimde çok erkek istiyor neyse bidahaki sefere 😂😂