Mervealya188 Yaprak_erdu bende başından beri bu post ları takip edip atmak için heveslenenlerdenim ama 19 +2 ve karnım hiç yok 🥺
Yaprak_erdu Mervealya188 ya aslında benimde 28 haftalık olduktan sonra çıkmaya başladı ilk gebeliğim öyle değildi ama ikinci gebeliğim bu ve yine yeni çıkmaya başladı seninde çıkar canım iç karnın var o yüzden sağlıkla gelsin inşallah
Mrvctn Aydan09 3.aya girdikten sonra bi sorun olmaz diye düşünüyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de düşük tehlikem vardı ama ben hiçbir zaman olumsuz düşünmedim bebeğim etkilenmesin diye sizde aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Mrvctn Cansusnr hamile değilken daha göbekliydim bende 🤣 3 ay mide bulantısı çekince geç kilo almaya başladım 🥲 ama onlar sağlıklı olsunlar en önemlisi bu🌸
Cansusnr Mrvctn Benimde İlk gebeliğim pek bilgim yokta ya iç karnın geniş yada dar 7aydan sonra büyür tek temennimiz sağlıklı olmaları tabiki 🤍🥰
Annesininkuzusu06 Merhaba kizlar şimdi hastaneden geldim doktor cinsiyeti kıza benziyor ama kesin değil dedi 1 ay sonra netleşir dedi yanılma payı varmıdır ilk gebeliğim 18 haftadayiz
Hiramom9723 Annesininkuzusu06 ben 11-4 de gittim yanılmaya payım var ama kız dedi kızım geliyor net ve kesin kız dedi kızlar değişmezmiş