Tgbclk sevdauzun merhabalar eşimde morfoloji 0 dı 1 sene öncesinde 2 ye yükselmiş ama morfolojinin pek bir önemi yok sayı ve hareket sayısı önemli morfoloji 0 kem bile birçok çift gebe kalıyor benim eşimde ileri hareket sorunu var gebelik oluşmuyor takviye kullanıyoruz bakalım inşallah etki eder sizin değerler nasıl varsa resmî atabilirmisin
Efnanefnan sevdauzun Tgbclk tam tersi.morfoloji çok önemli canm .morfoloji sperm şekil bozukluğu demek spermlerin kimisinin başı var kimisinin kuyruğu yok kimisi klkuyruksiz vs vs bunlar çok önemliymiş eşim ameliyat oldu varikoselden o yüzden biliyorum
sevdauzun Bizim hareket sayı vs iyi olduğunu söyledi doktorumuz ama anlamıyorum morfolojinin önemli olduğunu söyledi tüp bebek önerdi bu ag tekrardan test yaptıracağız onu atarım
Tgbclk sevdauzun yani doktordan doktora değişiyor demekki bizimkide önemli değil dedi olmazsa tabiki son çare tüp bebek yaptıracağız bizde
sevdauzun Kaç senedir istiyorsunuz ne aşamalardan geçtiniz ve nerede yaşıyorsunuz belki birbirimize yardımımız dokunur
Tgbclk sevdauzun 1 buçuk senedir deniyoruz olmuyor İstanbul Pendik tarafında oturuyoruz şuan doktorun verdiği takviyeleri kullanıyor eşim temmuza kadar kullanacak eğer temmuza kadar gebelik oluşmazsa tüp Bebek’e başvurucaz inşallah 24 yaşındayım bu Arasa siz peki
edaizmm sevdauzun merhaba aynı hastaneye gidiyormuşuz ve bizimde morfoloji sorunumuz var, isterseniz konuşabiliriz
-Tys 2 defa test verdik ikiside 0 cikti 1 sene ugrastik cocuk icin p ile baslayan bi takviye ilac verdi doktorumuz 1 kutu kullandik 2 ye gectiginde hamile oldugimu öğrendim umutsuzluga kapilmayin onemli olan sperm sayisi ileri hareketliligi ❤
Tgbclk -Tys ileri hareketi kaçtı canım hatırlıyormusum o ilaç proxed Plus bizede doktor onu verdi bizim ileri hareket 3 sence düzelir mi o ilaçla
-Tys Tgbclk onu hatırlamıyorum ama bakarim sizin icin bence o ilac yukseltiyor bizim 2 testimizde 0di cunku ileri hareketliligi icin keci boynuzu pekmezide onermisti doktorumuz
sevdauzun Ben 6 senedir evliyim son iki sene ara vermiştim cildim ilaç kullandığım için bende Pendik’te oturuyorum hangi doktora gidiyorsun canım
Tgbclk sevdauzun aaa aynı yerde oturuyoruz ben kadın doğum avicenna umut hastanesi eşimde medicalpark Pendik ürülojiye gitti iki doktorumda sonuçlara bakıp az biraz daha bekleyin dedi ben rahim filmi çekildim sıkıntı çıkmadı
Tgbclk Efnanefnan doktor bize varikosel demedi ben çok duyuyorum bu varikoseli ama üstüne basa basa dedim ki eşime doktor ameliyat dedi mi yok demedi dedi
sevdauzun Efnanefnan evet bende öyle okudum bizimde sadece Morfoloji sıkıntı varikosel demedi ama morfolojinin ciddi bir şey olduğunu biliyorum korkutuyor o yüzden beni
sevdauzun Tgbclk Ben Serap simavlı ya gittim bizede üç ay verdi şuan ikinci ayımızdayız Mfk ürünleri kullanıyor eşim bakalım hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla
Tgbclk sevdauzun evet yüzyıl hastanesi güzel diyorlar o doktora mfk da kullanabiliriz ama üroloji doktoru bu proxed Plus daha etkili diyince aldık bize 6 ayda dedi 15 günde bitiyor paket ve ilaç 700 tl ayda 1500 tl 6 ay kullanacak doktora 6 ay çok diyince zaten spermler 3 ayda bşr yenileniyor dedi anca etki eder dedi ama şu beklemek insanı çok yoruyor herşeyin hayırlısı halkımızda
sevdauzun Tgbclk üroloji ye hiç gitmedi eşim bu ay test yapıp gidicez hep kadın doğum doktorları bir kaç ilaç verdi onlarla yükseltmeye çalıştık. Çok teşekkür ederim ilginiz için
Tgbclk sevdauzun kadın doğum tabi bilir ama çok anlamaz benim kadın doğum doktorum detaylı konuşmadı ama üroloji muayne ediyor üstünde çok duruyor daha iyi anlıyor çünkü ürolojiye gidin kesinlikle