Hzlhakko SeAsNu evet bizde şaşırdık ilk bebeğimde ki göbek fotoları bile karşılaştırma yapmıstık demek ki sorun yok 😌
Seval2468 Hzlhakko ilk hamileligimde daha 10 haftaliktim 5 aylık gibi karnım vardı. Şuan 4 ayligim hiç karnım yok . Kimse anlamadı bile hamile olduğumu. İlk oğlumda otobüse binince herkes yer verirdi, o derece belliydi
Hzlhakko Seval2468 ikinci bebek kız mı peki ben öğrenmedim henüz ama ikincide erkek gibi hissediyorum
Ebrarkubra Hzlhakko ben ilkinde daha kötüydüm. Serumlarlq ayakta duruyordum… bunda daha iyiyim doktorum prilam verdi fakat oda ishal uyku ve halsizlik yapınca bırakmak zorunda kaldım…
Hzlhakko Ebrarkubra gece icince uyku sorunu fazla yasatmıyor gündüz içince gercekten kötü taze zencefil iyi geliyor aslında ama cok içmemek gerek
Hilal2 Hzlhakko kız dedi doktorum ama 7 marttadetaylı var onu bkliyoruz ona göre alışverişe başlıycsz
elayaz_ Hzlhakko evet benimde ikinci gebeliğimde birden büyüdü 5. Ayın içinde olmama rağmen sanırsınız 8 9 aylık hamileyim 😃
Hzlhakko Seval2468 geç öğrenince kız oluyor genelde ama tabi erkek cıkanda var bende cok merak ediyorum
meva_asil_moms Hzlhakko benimde kızımda 20.haftada çıkmaya başladı şimdi oğluma hamileyim 13 haftalıkken top gibiydi şimdi 28 haftalığız , 8 aylık gibi karnım burada 22 haftalıktım şimdi daha da büyüdü
Hzlhakko meva_asil_moms ayy maşallah gercekten kocaman görünüyor cok tatlı duruyor 🤩 bende seviyorum hamileliği göbüşü ama inşallah çok zorlamaz