Minnosunannesi16 Hanımlar 22+3 haftaligim gece oldumu sırt ağrım çok feci bir şekilde başlıyor duramıyorum resmen normal mi yaşayan varmi aranızda şuanda aynı şekilde ağrı var 😔
GokceMom_ Minnosunannesi16 bende 27 haftalık hamileyim bende de sırt agrısı oluyor hamile yastıgı yaptırdım kendıme ondan sonra rahatlattı beni valla
mrsperaa Minnosunannesi16 Ya Allah aşkına bende 22 haftalığım sağ sola yatmakta. Sırt ağrısından ölücem hiç uyuyamıyorum çok rahatsız edici 😥
Minnosunannesi16 GokceMom_ acaba yatış şeklimiz etkiler mi sağa sola dönerek uyuyorum sırt boşta kalıyor diyemi anlayamadım Bi denemem lazım bende yastığı canım
Minnosunannesi16 Elenor17 sanki uşutmüşum de böyle sirtimin tam ortasına vuran Bi sancı gibi inşallah çabucak geçer bebekleri sağlıcakla alırız kucağımıza 🌸🤲
GokceMom_ Minnosunannesi16 sürekli sola saga yattıgımız için bele yatamadıgımız için bel bir süre sonra agrıyor ben hamile yastıgından sonra hafif yan yatarak yastıga dogru belim rahatlıyor sırt üstü yatmıs olmuyorum cokda rahat edıyorum valla
Elenor17 Minnosunannesi16 inşallah kaburgalarım sızlıyor geceleri acısına kalkıyorum.Şimdiden böyleysek son haftalardan çok korkuyorum
GokceMom_ Minnosunannesi16 tavsiye ederim cnm kullanıslı gercekten ben faydasını gördüm insallah sende görürsün
bsrcap Benimde bel ağrısında ziyade sol kaburgam fen ağrıyor nefesimi engelliyor bazen var mı bir çözümü acaba 🥲
Minnosunannesi16 bsrcap hiç bilmiyorum ki kaç haftalık acaba hafta yükseldikçe farklı yerler mi ağrıyor bilemedim
Minnosunannesi16 mrsperaa evet evet artık 3 tremester a 1 Ay kaldı başladı agrilar geceler fenaa ama yastık iyi geliyormuş bak onu deneyebiliriz 😓
mrsperaa Minnosunannesi16 hamile yastıkları büyük oluyor sonrasında yer kaplar diye almayı düşünmüyorum ama diğer türlü de olmuyor açıkçası geceleri bacak arama yastık koyuyorum belki iyi gelir diye biraz olsun iyi geliyor deneyebilirsiniz. Olmazsa mecbur hamile yastığı alıcam 😟
Minnosunannesi16 Elenor17 bende aynıyım gerçekten Allahim sağlıcakla gelsinde yavrular katlanicaz Bi şekilde napalim geçici bu zamanlar bebisler gelincede Bi ayrı uyuyamayiz hazırlık yapmış oluyoruz 😁
Minnosunannesi16 mrsperaa ayy onu bende yapıyorum valla ama sırtıma tek çare hamile yastığı heralde tabi yer kaplar doğru canım benim yerim var ondan mantıklı geldi bana