gizemdalo imera_ferammm53 Atlas’ta bende Sümeyra hanıma gidiyorum çok tatlı doktor ama hastane aşırı eski ve küçük odaları da çok kötü hepsini gezdim o yüzden başka hastane arıyorum
Kbraunl Batuska doktorla konuşmak gerekiyor doğumu kafalarına göre sezeryana alan çok tabi benim ilk çocuğumda açılmam hiç olmamıştı ve erken doğum yapmıştım o yüzden mecbur sezeryana alınmıştım bu doktorla henüz konuşmadım tabi
Dilekkkk gizemdalo yakınmı bilmiyorum ama Kartal umut hastanesine gidiyorum çok memnunum temiz ilgili ve kapsamlı bir hastane
Kbraunl Randevu almama rağmen saatlerce beklemekten sıkıldığım için bıraktım. 2.5 yaşında oğlum var onu bırakacak yerim yok onunla saatlerce beklemek çok zor oluyodu bide doktorum bir kaç testi zamanı geçince söylemişti yoksa başka şikayetim yoktu.
Neroizm gizemdalo ben central’a gidiyorum ama durumunuz varsa acibadem kozyatagi hastanesinde cem onculoglu’nu tavsiye ederim. Central’da Cetin Çom’a gidiyorum, son haftalarim olmasa kesin degistirirdim.
Seden Ersoy hastanesinde bedia örnek var annem kardesimle benim doğumumuda o doktorla yaptı suan ben hamileyim ve her istanbula gelip gittigimde hatta sorunum olduğunda bile rahatca ulasabiliyorm aşırı memnunum orda olsam asla doktor aramadan ona gidicektim bence bi bakin derim ve dogumda cok uygun