Suheda_4406resul Bernnnaaaa soğuk süt bende hiç işe yaramadı Gasvin diye bir şurup verdiler onu kullanmaya baslicam inşallah ise yarar
Suheda_4406resul Bernnnaaaa soğuk süt bende hiç işe yaramadı Gasvin diye bir şurup verdiler onu kullanmaya baslicam inşallah ise yarar Fatosaydin etti en azından azalttı
Mincik Suheda_4406resul gaviscon. Doktorum yazdı bana da. Onun dışında toz yemek sodaları satılıyor bakkalda falan. Ondan bir çay kaşığını su ile karıştırıp içince çok iyi geliyor
Ceylinmelike Suheda_4406resul senin yine iyi ben 38. Haftalığım 2 aydır hiç gecmiyo gaviskon artık gidip kutu kutu alıyorum o derece
Suheda_4406resul Ceylinmelike yaa rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim neyseki son haftalarindasin
Avokadoluhayat Ben de mide yanması için gaviscon kullanıyorum. Bazen o bile yetmıyor resmen kafama dikiyorum artık 😅 anca kesiyor 😬 tam bir sağlıkçıya uygun davranış 🤭 ( buarada bi yudum ılık süt de iyi geliyor aklınızda olsun.)
Sevgikaplan21 Suheda_4406resul ben sade soda içiyorum maden suyu öneririm canm kesinlikle doktorum soylemisti
Cayvarmiya Suheda_4406resul rennie tablet kullanabilirsin yok ise soğuk süt yoğurt elma salatalık iyi gelir canım birde çok baharatlı acı yağlı şeyler tüketme
Suheda_4406resul Cayvarmiya doktor gasvin diye bir şurup yazdı onu kullanıyorum canım azda olsa faydası oldu
meryemsareveannesi21 Suheda_4406resul ılık süt ve meyveyi denedin mi bende aynı senin gibi oluyordum o haftalarda şimdi ne zaman yanmaya başlasa ya süt yada meyve ne bulduysam onu yedim en azından o günlük rahatlıyor sun ilaçlarda öyle anlık rahatlatıyor sen gene idareden bunu dene doktora da danış onlar vermesi gereken ilacı vericekdir ben bu yöntemi denedim faydalı olunca doktora danışmadım 32 haftalıpımmşuan bir sıkıntım yok şükür
Nazli-61 Suheda_4406resul canım sade soğuk soda iç. Beni hem rahatlatıyordu midemdeki yanmayı alıyordu soğuk içincede içim serinliyordu. Birde sakız çiğne kendi kendime sakız çiğnersen tesadüfen bulduğum bişey oldu sonradan burda okudum ki oda rahatlatıyormuş mideyi