Deletedmom_50 myangelson canim doktorum yiyebilirsin balıktan ne zarar gelecek bebek icinde faydalı istediğin baligi ye dedi
Matmazelbebi Mnzss Dip balıkları büyük balıklar hariç yiyebilirsin. Ben çupra, istavrit, sardalya, uskumru tüketirim hep 😍
Deletedmom_50 Esraberat01 canim doktorum.butun balıkları tuketebilirsin bebek için çok yarıyısli dedi sazan baligi yedim dedim.ondan ne olacak faydalı hem dedi afiyet olsun dedi
Deletedmom_50 _brcu88_ He kuzum olmaz diyo istediğin baligi da tuketebilirsin diyo yerim yan galiba artık
_brcu88_ Deletedmom_50 ye aşko 😂ben yerim herşeyi milletin dediğine aldırış etmem ,😂çiğ falan olmadığı sürece zararı olmuyor yeri gelir cips kola da yer içerim ,,😂abartilmadigi sürece sorun olacağını sanmıyorum ben
Deletedmom_50 _brcu88_ kız bu ara bide burda cips deyip duruluyor benimde canım çekti inanirmsi8n eşimden istesem bile aldırmaz da yedirmez de cipsyi hamilesin der ya bide benim bu ara canim islak kek feln istiyo riskli geçen hamileliğim var ben oturuyorum anca kaynanam yapiyo oda islak kek felan bilmez çok canim istiyo ya
Deletedmom_50 Kubrarmz bugün doktoruma sordum balik olarak istediğini yiyebilirsin dedi canim.benimkide