myangelson Deletedmom_50 o zaman biraz daha araştırarak yemekte fayda var hamsi istavrit vs tarzı yersin bu aralar en iyisi
_brcu88_ Deletedmom_50 hayır normal çay balığı kefal oluyor bazen bitane daha var tam aklıma gelmedi adı tatlım genelde yiyorum ben çok ta lezzetli oluyo
Deletedmom_50 myangelson canim ben ne biliyim öncesinde böyle şeyler mi varmış ne buldu yiyolarmis anneme sordum yenir dedi bende pek önemsemedim acikasi
Deletedmom_50 _brcu88_ ay vallaha bende 2 hafta önce bide dün değil ondan onceki gun balik yedim sazan baligi çok korkuyorum ya buradakiler yenilmez felan deyince
myangelson Deletedmom_50 eskiden hicbir şey yokmuş ona bakarsan canım. Doğumları tarlalarda yapıyorlarmış. Tıp ilerledikce araştırmalar falan yapıldıkça ortaya çıkıyor herşey keyiften yasak koymaz kimse yani. Keşke eskisi gibi herşey sağlıklı olsa ama şuan bulunduğumuz devirde doğal birşey bulmak zorlaşıyor artık hormonsuz yemek zorlaşıyor.
_brcu88_ Deletedmom_50 bende yedim 😂❣️Allaaha şükür simdiye kadar bir problem yaşamadık Rabbim yaşatmasın bundan sonra da
Deletedmom_50 myangelson gerçekten öyle ya yemin ederim herseyden korkar oldum bu şekilde hamilelik nasip bitecek bilmiyorum 25 +4 oldum hayırlısı ile geçer de inşallah kucağıma alırım çocuğumu
myangelson Deletedmom_50 sen doktora gittiğin zaman nelerin yasak olduğunu sor olmazsa ona göre için rahat eder birşeyler yerken en azından. Amin canım
Kubrarmz Ben direk ton baligi yiyorum . Doktorum haftada bir kesin yemelisin dedi . Balıklarla kafamı yoeacagima pisirmesi falan hiç uğraşmıyorum 🤣 direk ton balığı yiyorum .
Deletedmom_50 myangelson He ya da ben doktora gidene kadar içim içimi yer bissy mi oldu diye kendimi suçluyorm şuanda vallaha yediğim için ya
myangelson Deletedmom_50 birşey olmaz ya belki doktorun birşey olmaz bir dahakine dikkat et yeme diyecek Allah’ın izniyle birşey olmaz
Deletedmom_50 myangelson vallaha serklaj olduğum doktora mesaj attım cevap verdiğinde içm rahatlayacak o doktor kontrolünde de de değilim doktorymu buldum devlette devlette de böyle şeyler problem işte ya kafan karıştıran şeyleri soramıyorum durumuz yok gidemiyorum özele
myangelson Deletedmom_50 tamam bakalım ne diyecek. Kız senin doktor özel olsa sen sürekli sorular sorarsın doktora 😂😂😂😂
Esraberat01 Mnzss canım nette yazıyor hamilelerin tüketecegi balıklar kesinlikle dikkat etmeni tavsiye ederim civa oranı yüksek balık sakin tüketme bunlar zarar veriyor diye biliyorum
Deletedmom_50 Esraberat01 canim nette sazan baligi iyi pisliği sürece sıkıntı olmaz yaziyo ozmn bisey olmaz mı
Deletedmom_50 _brcu88_ ben sazan yedim iki kere ondan korkuyorum tabiki büyük sazan tek başıma değil iki sefer yediğim ile Bi tane tüm balik yemiş oluyorum Bi balıktan da bjsey olmaz galiba çünkü yarım yarım yedim
myangelson Deletedmom_50 post sahibine cevap veriyorlar canım kızın postunu hortlattin anasayfaya düşüyor o yüzden o kişiye cevap veriyorlar şuan 😂😂
Deletedmom_50 myangelson yok kız sormam numarası hep var doktorun yazmıyorum misal ozeldeki doktora bundan çok korktum ya neyse valla burasni silecem en sonunda yoksa herseyden korkuyorum
_brcu88_ Deletedmom_50 iyi pişirilmiş ve taze olduktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum olmaz ❣️içini rahat tut 🌸bende yiyorum çaydan onu da tutuyoruz eşimle 😂Allaaha şükür bir sıkıntı olmadı inşallah olmazda bundan sonrasinda