Mnzss Hamişler balık yemez diyorlar bugün yedim ama kafamda deli sorular belirli balıklar tüketilmeliymiş civası az olanlar tatli su balıklar bunun hakkinda bilgisi olan var mi acaba ne düşünüyorsunuz ?
myangelson Mnzss ay yok öyle birşey aksine balık çok yararlı sadece bir kaç tür var onları yiyemiyorsun normal hamsi levrek çipura vs bunlar çok yararlı mümkünse sürekli yenmeli haftada 1 falan imkan varsa haftada 2 😄
bkts Mnzss her turlu baligi tuketebilirsiniz, sadece dip baliklarinin tuketiminin haftada 200gr i gecmemesi soyleniyor civa bakimindan ama onun disindakilerde sınır yok istediginiz kadar tuketebilirsiniz
[silindi] Mnzss yaa olur mu öyle şey? Hamileler için faydalı balıklar var, özellikle sardalya inanılmaz faydalı. Hatta doktorum haftada 2 kere ye diyor bana ve ben düzenli bir şekilde haftada 1 kere yiyorum mutlkaa
12erdem Her tür balık yedim balık yağ çok kullanma taraftarı olmadığım için bi sıkıntı olcanıda sanmam sonuçta balık yağlarda ne var bilmiyrz bile bizlerin yediği hamsi somun cupra ğibiler zararı ne olcak ki
Mnzss 12erdem haklısınız işte büyüklerin söyledikleri insanı tedirgin ediyor araştırdım aslında sorun olmadığını da okudum teşekkür ederim bu arada 😊😊
Mnzss myangelson Civa orani yüksek olanlar yenmemeliymiş işte araştırdım biraz evet faydası fazla yeni hamiş olduğumdan tedirgin oldum işte hafta da 1 iyi o zaman 🤭😅
Mnzss bkts Cok teşekkürr ederim gerçekten içim rahatladı biraz yani ilk gebelik o yüzden biraz da evhamlı bir insanım 🥲
myangelson Mnzss civa oranı yüksek olanlar da bizim normalde yediğimiz balıklar değildi diye hatırlıyorum ben ya 😄 olsun geçer böyle şeyleri çok da takmamak lazım şifa olsun 🌸
Curcu Benim doktorum dip balıklarından kesinlikle uzak dur dedi. Onun dışındakileri yiyebilirsin bol bol. Ben somon yiyordum faydalı diye ama dip olmadığı sürece fark etmiyor.
esiaks Mnzss Doktorum haftada bir gün balık ye demişti. Dediğiniz gibi civa oranı düşük balıklar tüketmeye dikkat etmeliyiz.
beyzacmvrc Mnzss niye balık yenmezmis asıl balik yememiz lazım dip balıklarını yemiceksin mezgit mesela ton balığı kalkan balığı vs Hamsi palamut bunları yiyebilirsin
myangelson Deletedmom_50 bilmiyorum. Ama sazan dip balığı diye biliyorum hamilelikte de dip baligi tüketmek yasak
Deletedmom_50 myangelson 2 hafta önce yedim bide dün değil ondan onceki gün sadece hi problem olur mu bida yemem
myangelson Deletedmom_50 doktor değilim bilemem ama yedikten sonra sormanın bir anlamı yok ki. Ama birşey olmaz herhalde. Doktor muayenen ne zaman doktora sorarsin ona göre devam edersin