Merhaba kizlar , lütfen bilgilerinizi benimle paylasin.Ben Avusturyada 24 gün önce dogum yaptim ve dün pstayla bir mektup aldik bebegimden alınan topuk testinde bir wert olması gerekenin dışında çıkmış çok korkuyorum tekrardan kan istediler tekrarlanıcakmış topuk testi ama bebegimde o kadar saglıklı duruyorki maşallah nasıl olabilir diye düşünüyorum sizde böyle birşey yaşadınızmı yada çevrenizde yaşayan birileri oldumu lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle çok korkuyorum:(
Bebek dogduktan sonra topuk kani testi
Alev21 korkma yeni doğum yapan arkadaşımı da ikinci kez cagirdilar bazen yanlışlık çıkabiliyor
Alev21 kendinizi cok üzmeyin tam tabı konacak testler değil yanlışlık olabiliyor 23 günlük bebeğim var bizde de topuk kanında kistik fibrozis değeri yüksek çıktı tekrar topuk kanı verdik ve oda yüksek çıktı mahvoldum resmen sonrası ter testine yönlendirildik cok şükür dün o temiz çıktı inşallah sizin hangi değermiş yüksekse vereceğiniz topuk kanında düşer ve normal çıkar
Agg0207 yi
muallimehanimmom5 sizede çok geçmiş olsun canım çok zor bi durum
muallimehanimmom5 geçmiş olsun canım tam bişey yazmamışlar bir degeri olması gerekenin dışında çıkmış yüksek yada düşük yazmamışlar inşallah bizimde normale döner çok korkuyorum
PeraVeAnnesi34 inşallah canım ❤️
Alev21 inşallah canım sizinde normal çıkar bazen ikinci topuk kanıda yüksek çıkabiliyor ben yaşadım demekki yanlışlık olabilir siz sakin kalıp tekrar topuk kanını verin bolca dua edin 😇
muallimehanimmom5 merhaba sizin 3. Kan mı temiz çıktı aynı durumdayım korkuyorum
muallimehanimmom5 Merhaba benim bebeğimin kistik fibrozis değerleri yüksek çıkmıştı ter testi yaptırdık temiz çıktı baika birşey yaptınız mı acaba ters testi kesin sonuç veriyor mu sonrasında bir problem oldu mu ?