Aynenkanka Busel ya kendi kıyafetlerimizi hep 1200 de sıktırırım hiç bir sorun olmadı bunda çekebilir belki diye 800e ayarladım, kurutmaya atarken de hiç incelemedim çekti mi diye ama büyük ihtimalle kurutma makinesinden dolayı çektiler
Busel Aynenkanka kurutma makinesine atılmaz zaten kuzum orda çekmiştir o 800 devirde makinede kolay kolay çekmez
Aynenkanka Meribiri1 atma atma ne olur ne olmaz. Ben hassas programda atmama rağmen çekmişler canımız sağ olsun napalım
Aynenkanka Lcn1 aynen öyle canım alırız yenilerini 🙏 e bebekten almıştık orayla görüştüm iade alabiliceklerini söylediler çeken ürünleri bakalım
Aynenkanka ilkin41 pamuklu programa mı atmak lazım acaba ya bilemedim🤷🏻♀️ en iyisi anam usulü çamaşır teline asmak sanırım
Aynenkanka 2pasaannesi kurutmam şimdiye kadar bizim hiç bi kıyafetimizi çektirmedi ama bebeğinkiler daha hassas kumaş olduğundan sanırım epey küçülmüş
ilkin41 Aynenkanka en iyisi asmak ama vakit yok ve makina çalıştırılcaksa ekonomik pamuklu en iyisi bence en azından o kadar çekmiyor çok az çekiyor bende şimdi yıkamaya başlıcam güneşli havaları bekliyorum malesef ki makinam olmasına rağmen 🤦🏻♀️
Betulaa Ben hassas da yıkadım 30 derece 400 devir de birşey olmadı ama kıyafetlerin bazıları çirkinleşti sanki. Bence de kurutma küçültü sizinkileri. Bebek minyonsa daha iyi olur belki kıyafetler 😅 belli mi şu an gelişim durumu 😅
Aynenkanka Betulaa haftasına göre normal gidiyoruz ama inan minyon olsa da giyemez yavrum öyle küçükler😁😁
ilkin41 Aynenkanka ütülemek biraz büyütür ama maalesef ki onlar artık prematüre boy olmuştur üzüldüm ama olsun cana geliceğine mala gelsin. Erken doğan bir bebeğe hediye edersiniz dua alırsınız 🙏
Aynenkanka arirangg valla kuzu çamaşır makinesinden çıkartınca hiç dikkat etmedim direkt kurutmaya attım ama, kurutmaya atmadığım postada çeken bi çamaşır gözüme çarpmadı renkli beyaz ayırıp yıkamıştım beyazlar çekmiş özellikle zıbınlar
Aynenkanka ilkin41 aynen aynen canım ben de hastanenin prematüre bölümüne vermeyi düşünüyorum eğer iade almazlarsa 🙏
Edafmo Aynenkanka canım benimde ebebekten lcwadan ve hm den çoğu kıyafeti. Bu zamana kadar el örmesi hırka battaniye gibi şeyleri hariç hepsini attım kurutmaya hiç bişey olmadı. Makinende bi gariplik olabilir 😳
Aynenkanka Edafmo makinede bir sorun olucağını sanmıyorum 1 senedir bütüüünn çamaşırlarımı orda kuruttum hiç bir şey olmadı 🤷🏻♀️ ama bebeğinkileri hassas kurutmaya attım belki ısı derecesi etkilemiştir bilemiyorum