Milas9 Kızlar , hepiniz bu aşıyı oldunuz mu? Kimi doktor zorunlu tutuyor kimisi bahsetmiyor bile? Herhangi bir yan etki yaşayan var mı?
TgceBkr Milas9 bende bekleyeyim burada 16.haftadayız . Sağlık ocağı mutlaka yapalım dedi , doktorum hayır gerek Yok istemiyorum dedi kararsız kaldım daha yaptırmadım .
Kanarya Milas9 benim doktorumda benim tercihime bırakmıştı, ister yaptır ister yaptırma diye. Ben araştırdığım kadarıyla yaptırma kararı aldım. Kolumda aşı yaptırdığımın ertesi günü hamlama hissi olmuştu sadece başka yan etkisini yaşamadım
Yaseminhan Milas9 ben bugün yaptırmaya gittim.. kuzenimde hamile şu an oda yaptırdı yalnışlıkla çivi batması sonucu :) nolur nolmaz bence yaptirilmali diye düşünüyorum
kardelenimm Milas9 2 doz yaptırdım bence sende yap canım zararı yok önlem amaçlı doktorum kesinlikle yaptırmalısın demişti
Melikerim Kaçıncı haftada yapılıyor kızlr ikinci gebeliğim 14 haftalık olduk bizz oğlum 4,5 yaşında bizde olcazmı acaba??
Seddda Herhangi bir yan etkisi Yok çoğu doktor yaptırılması taraftarı beş doz 2 hamilelik döneminde 3 ü Doğum sonrası ben de daha bu gün yaptırdım Ağrı sızı yanma olur dediler herhangi bir sıkıntı yok yaptırmanızı tavsiye ederim
Seddda Ssmerve doğumda veya sonrasında hem anne hende bebek içim steril olmayan paslı vs iğne çivi vb şeyler için malum bebekler çok hassas onun için aşı olmak önemli
seyma281015 Ben ilk gebeliğimde 2 dozunu yaptırdım Doğumdan sonra da 3 dozunu da yaptırıp 5e tamamladım. Bu hamilelikte aşı Yok artık ömür boyu koruyor
Asafeymeninannesi Ben 20.haftamda yaptırdım. 2 doz halinde yapılıo zaten. 2.sinide 1 ay sonra yapcaz dediler. Önermeyen doktorları cidden anlamış değilim 🙄 kuşku halindeyseniz yakın bir sağlık ocağına gidip detaylı bi şekilde bilgi alabilirsiniz
Selim_Alparslan Milas9 ben oldum canım 2 gün ağrıdı sadece sonra geçti bana doktorum bahsetti olmayı unutma sesi ameliyat sırasında enfeksiyon riskine karşı yapılması gerek bence
Semaburak Selim_Alparslan ay seninki geçti mi canım 😂 benim kolum acıyo hala dayanılmıcak gibi değil ama biraz şiş
Asafeymeninannesi Yan etkisine gelcek olursak belki hafif ateş yapabilir oda korkulacak türden değil. Ilk gün bisi hissetmedim 2.gün hafif bi ağırlaşma 3.gün az daha ağırlaşma oldu. Ben ağırlaşma faslını 1 haftada ancak atlatabildim. Tabii bünyeden bünyeye değişir
Hayalvemasal00 Milas9 niye yan etkisi olsun canim. Özel hastaneler parayla yapiyor bu aşıyı. Ama devlet hastane ve saglik ocaklarinda ucretsiz. Ve saglik amacli oneriliyor. Ben yaptim 2 gun agridi kolum snra gecti. Bi zarari yok yarardan baska. Icin rahat olsin sende yap bnce