Merhaba canım öncelikle korkma ben 6.haftadan beri kullanıyorum şuan 10 haftalık olduk daha yeni lekelenmeler bitti. İlk 2 hafta 3 günde bir iğne de vurulmuştum. Bende vajinal olarak alıyordum 2 saat sonra wc kalkınca ilaçla beraber kahverengi leke de geliyordu. Sonra yanma yapmaya başlayınca ağızdan almaya başladım o zaman da işe yaramıyormuş gibime geldi tekrar vajinadan almaya başladım. Sabah akşam 200 mg kullanıyorum lekelenme bitti ama kanama alanı hala duruyor. Sadece yarı yarıya küçülmüş. Nasıl olduğunu söyleyeyim full yatıyorsun sadece tuvalet ve yemek yemeye kalk onun dışında hep yat yani ben öyle yaptım. 1 hafta ful yattım kontrole gittiğimde küçülmüştü. İlişki de yasaktı ama bazen ağrım sızım olmadığında kaçamak benim de olduğunda bel ağrısı yaşıyorum. O yüzden kanama alanı geçene kadar iyi hissetsem bile yapmamaya karar verdim. Bir de merdiven inip çıkmak da tetikliyor asla kendini yorma. Sadece kontrolüne kadar süre ver kendine şu kadar güncük yatıcam hemen geçicek diye düşün gerçekten geçmeye başlıyor canım geçmiş olsun, şuanda ağızdan alıyorum bu arada, hemen yemek yiyince değil de yemekten bir iki saat sonra alınması daha iyiymiş