Bircandeniz BenimKucukYazCicegim ben gebelikten önce 59 kiloydum kışın çok kilo aldık eşimle diye diyete başladık diyeti 53 ile bıraktım 53 ile hamile kaldım. Boyumda kısa kalçamda çok 57 üstüne çıkınca top gibi oluyorum. Hamilelikte de diyetteki alışkanlıkları bırakmadığımız için çok büyük kilolar almadık vücut buna alıştı. Doğumdan sonra yine gitmeyi düşünüyorum mesela doktor kontrolünde insan daha iradeli oluyor
thebendis TugSozTan masallah vallaa ben de sekerli hicbir sey yiyemiyorum onceden tereyag/bal favorimdi ama hamilelign başından beri şekerli hiçbir şeyi yiyemiyorum 😐
BenimKucukYazCicegim TugSozTan tatlı şeyler yiyemiyorum ben, bu aralar sadece ekmek tereyağı favorim😃
thebendis BenimKucukYazCicegim Ben de bir dilim tam bugday ekmeği tüketiyorum ama kahvaltı tabagim cok doludur ve sadece bebeğe yönelik besleniyorum. Bence siz de dikkat edin kendinizin ve bebeginizin sağlığı için yapın. Eşiniz de kendince sizi düşünüyor ama ona yapilan araştırmaları gosterin sizi düşünüyorsa beyaz ekmek alma hususuna dikkat etmeli hatta sizi o teşvik etmeli.
BenimKucukYazCicegim AzraFarah 3 gün sonra 13 hafta tamam olucak. Daha şekerime bakılmadı. Kaçıncı haftada bakılıyor?
AzraFarah BenimKucukYazCicegim şeker ölçümü 26-28 haftalarda yapılıyor diye biliyorum ama açlık glukoz ölçümü sağlık ocağı kontrolünde yapılıyor
Huzurum11 BenimKucukYazCicegim kahvaltıda tüketiyorum ancak akşam yemeğinde tüketmemeye çalışıyorum. Bi anda kesemezsiniz ama azaltmalısınız.
esiaks BenimKucukYazCicegim beyaz ekmeğin hiçbir faydası yok malesef. Ben bıraktım. Tam buğdaylı tahıllı ekmek yiyorum kahvaltıda. Akşam hiç yemiyorum. Ya azaltman gerekir ya da ekmeği değişmen gerekir
AsyaCngz55 BenimKucukYazCicegim tam tahıllı tüketmeye başladım. Onu da pek sevemedim böylece az ekmek yemeye başlamış oldum
thebendis BenimKucukYazCicegim olmadı söylersiniz doktorunuza hani daha önce bakılmadi hocam diye içiniz rahat eder🙏
Mavi- BenimKucukYazCicegim sıcak ekmeğe ben de hayır diyemeyenlerdenim🥺 ama doktorum bana 1 dilimden fazla yeme karbonhidrat sana kilo aldırır bebeğe aldırmaz. Bebek için bol protein ve sebze ağırlıklı dengeli beslen dedi canım ☺️
Ciiseemmm BenimKucukYazCicegim canım beyaz ekmek çok zararlı kimse tüketmemeli kendi sağlığın ve bebeğinin sağlığı için tam buğday ekmeği tüketmelisin tadına zamanla alışacaksın pes etme kolaya kaçma alışınca kendine en büyük iyliği yapmış olacaksın Ben şuan iki dilim yiyorum kahvaltıda diyetisyenim 1 dl vermişti ama kahvaltıyı çok sevdiğim için iki dlime çıkarıp akşamımdan bir dilim kestik o şekilde dengeleyebilirsin
Selinoloji Ben de çok yiyorum. Başta tam buğday kepek fln yiyim dedim sevmiyorum olmadı hiçbir şey beyaz sıcak ekmeğin yerini tutmuyor günde 1 ekmek yiyorum en az
Minis122 AzraFarah abartmadan yenildigi zaman kiloa.aldirmiyor gercekten ben 16+4 haftaligim 2 ayda bulantilarim.tiksinmelerim.baslamisti sadece peynir ekmek yedim gece falan yedim hep hic kilo almadim. Hamile kaldigim.kilodayim.hala
butterfly35 BenimKucukYazCicegim çok tüketiyorsun canım bebeğe bir faydası yok üstelik sen kabız olursun ekmekte de lifli olanları tüket bu şekilde sadece doyar gereksiz kilo alırsın. Tam buğday ekmeği tüketmeye çalış🌸
butterfly35 BenimKucukYazCicegim ay senin yorumu okuyup sana yazmışım sandım postu senin açtığını anlamamışım şimdiki yorumundan sonra şok oldum hahahahahahha
Aynurkyozkan BenimKucukYazCicegim benim eşimde sürekli sucak ekmek simit alırdı 3-4 ay yedim şeker yükleme testinde fırladı şekerim diyetisyene başladım çocuk hiç ekmek tatlı ile kilo almıyor ben boş yere yağdan kilo aldım diyetime dikkat ettim 6.ve 7.ayımda kilo almadım