Elifeski22 Bende beyaz ekmek tüketiyorum ama artık tam buğday yemeye karar verdim daha sağlıklı olduğu için ☺️
TerraRossa BenimKucukYazCicegim valla artık sona yaklaştığım için çok dikkat etmiyorum 🫢 Bende dün sabah 1 ekmek yemişim 😂
BenimKucukYazCicegim Novamomy yumurta yiyorum evet ama o da ekmeksiz gitmiyor😥 Akşam bende yiyemiyorum bişey zaten. Azaltıcam ekmeği yarından. Teşekkürler🌸
Novamomy BenimKucukYazCicegim lezzetlendir yumurta salatası yap sabah ben bol peynirle zorla yiyorum 🤦🏻♀️🙈
Minis122 BenimKucukYazCicegim ben eksi mayali tuletiyorum genelde ama ilk zamanlarda bulantimda hep peynir ekmek yedim hic kilo almadim
AzraFarah BenimKucukYazCicegim ne şanslısınız ya, eşiniz sıcak ekmek alıyormuş 😞. Kilo aldırır mı bilmiyorum,bende çok hamur tüketiyorum, poğaça, mayalı ekmek, börek ama çok kilo almadım. Ama gebelik şekeri falan varsa o zmn dikkat edilmesi gerekir
BenimKucukYazCicegim AzraFarah kız kendisine alıyor o ekmeği bende duramıyorum yiyorum. Kendisi kahvaltıda ekmek fabrikaslnı bile höpletir😄 Şeker testi daha yapılmadı bana. Ama gebelikten önce test yaptırmıştım şekerim normaldi
Minis122 AzraFarah abartmadan yenildigi zaman kiloa.aldirmiyor gercekten ben 16+4 haftaligim 2 ayda bulantilarim.tiksinmelerim.baslamisti sadece peynir ekmek yedim gece falan yedim hep hic kilo almadim. Hamile kaldigim.kilodayim.hala
AzraFarah BenimKucukYazCicegim kaçıncı haftadasiniz, açlık şekerine bakılıyor sağlık ocağında benim 60-67 çıkıyordu doktor gerek duymadı, yaptırmadık,senin açlık şekerin kaç, glukoz ölçümü, biliyor musun
balkizinbebegii BenimKucukYazCicegim çok kilo aldırıyor ve kötüsü karbonhidrat bebeğe kilo aldırmıyor. Ben de bu ara ekmeğe yüklendim kendim kilo almışım bu hafta ama bebeğim hiç almamış çok üzüldüm. Azaltacağım zaten sonrası için de iyi değil kilo veremem böyle giderse 😒 en iyisi hiç alışmamak hamilelikten önce bir iki dilim anca yerdim
BenimKucukYazCicegim balkizinbebegii çok haklısın ekmeğin hiçbi faydası yok. Bende hamilelikten önce hep rejimdeydim günde 1 dilim ya yerdim yada hiç. Şimdi tutamıyorum boğazımı. Vücudumda kilo almaya müsait😣 Bu gidişle 80 e ulaşıcam😣
-_Esra_- BenimKucukYazCicegim ekmek biz Türkler için olmazsa olmaz canım illa suyuna banmamız lazım sjsjddjhdej
balkizinbebegii BenimKucukYazCicegim evet insan bi ucunu kaçırınca geliyor bende öncesinde çok dikkat ederdim. Almamak için direniyorum şuanda da 😃
Bircandeniz BenimKucukYazCicegim vaallahi her şeyi de yedim 8 ay içinde ne bulursam ekmek tatlı ama geç yememeye dikkat ettim sabah yiyorsam akşam ekmek yemedim pilav yapmadım yemeklerin yanına bol bol yürüdüm şuan 62 kiloyum son bir ayım toplamda 8 kilo aldım
BenimKucukYazCicegim Bircandeniz Ne güzel🌸 sen gebelikten önce zaten zayıfmışsın kilo alsanda fizğin kötüleşmez. Ben ise 72 kiloydum hamilelikten önce şuan 13 haftadayım hala 72 im aslında, dikkat etmezsem 80 , 90 lare ulaşıcam😣😄😄
Bircandeniz BenimKucukYazCicegim ben gebelikten önce 59 kiloydum kışın çok kilo aldık eşimle diye diyete başladık diyeti 53 ile bıraktım 53 ile hamile kaldım. Boyumda kısa kalçamda çok 57 üstüne çıkınca top gibi oluyorum. Hamilelikte de diyetteki alışkanlıkları bırakmadığımız için çok büyük kilolar almadık vücut buna alıştı. Doğumdan sonra yine gitmeyi düşünüyorum mesela doktor kontrolünde insan daha iradeli oluyor
adesayakarak 23 kilo aldım 8. Aydayız ekmek aynı şekilde çok tüketiyorum azaltmaya başladım bebeğe faydası yok tahıl et süt yumurta tavuk tüket dedi doktor
Papatyaa_01 BenimKucukYazCicegim günde bir somun ekmek yiyordum sabah yarım akşam yarım olacak şekilde doymuyordum çünkü, ama şu aralar o kadar çok yemiyorum çünkü karnım büyüdükce sanki hemen doyuyorum şişiyorum yani
Mervvvever BenimKucukYazCicegim bir dilimden fazla tüketmeyorum öncesinde de çok ekmek tüketmezdim doktorumda önermedi
BenimKucukYazCicegim AzraFarah 3 gün sonra 13 hafta tamam olucak. Daha şekerime bakılmadı. Kaçıncı haftada bakılıyor?
minikpankekim BenimKucukYazCicegim 8.aya kadar tam bugday ekmegi 2 dilim yiyordum sadece. Simddiden sonra beyaz ekmege döndüm gene😀