Ayseeeunal Merhabalar 32. Haftadayım 59 la hamile kaldım 65.5 kiloyum 6 buçuk kilo almışım asıl kiloyu bundan sonra mı alırım son zamanlarda sizin nasıl devam etti veeee doğumdan sonra gidiyor mu kilolar
Kiraz53 Ayseeeunal emzirmek kilo vermekte en önemli faktör bol bol emzir ben 81 hamile kaldım 86 doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 71 kiloydum
Ayseeeunal 2aslan_annesi07 evet ya kimileri 2. Trimestırda çok alıyor kimileri son bir iki ay o da değişiyor ben 2. Teimestırda çok iştahlıydım şimdi azaldı mesela
2aslan_annesi07 Ayseeeunal bebek kaç kilo mesela ben 32 olcam 30 da gittim 1450 civarı dedi sezaryen Olcam nasipse 38 de alınsa ee 38 e kadar tabii alcaz☺️
Ayseeeunal 2aslan_annesi07 ben de yarın 32 oluyorum canım aslında ☺️ Tam 30+0 da gitmiştim 1780 gramdı oğluş doktor maşallahı var dedi ☺️
2aslan_annesi07 Ayseeeunal son adet tarihim 19 temmuz sizin ki nedir ilk gebelik mi bide doğum şekliniz belli mi? Skjfjs çok soru sordum
Ayseeeunal 2aslan_annesi07 bakalım ama 30+ 0 dan sonra ben almadım 200-300 gram falan anca almışım heralde
Ayseeeunal 2aslan_annesi07 canım 16 temmuzdu benim de galiba ☺️Ben normal doğum istiyorum bakalım 3 güm sonra kontrolüm var.. Siz Sezeryan mı istiyordunuz
2aslan_annesi07 Ayseeeunal yok canım benim ilki normal ikinci sezaryen oldu 8 yıl önce catim dar normal yapamıyorum bebeğim de iriydi lo yüzden tekrar sezaryen Olcam normali tavsiye ederim tabii en sağlıklısı ne iyisi o Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin☺️😍
Ayseeeunal 2aslan_annesi07 amin inşallah hepimize canım 🌸 sağlıklı doğsunlar şekli çok önemli değil . Benimki de iri giderse zor olur ama bakalım
2aslan_annesi07 Ayseeeunal benim ilki 3800 doğdu 39 +4 te vakumla alındı küvözde kaldi ikinciyi riske atmadık zaten 38+3 te 4 kilo doğdu ama size tavsiyem ilk olarak normali denemeniz olmazsa zaten sezaryen olcak yeme içmeye şimdiden dikkat ederseniz kilosu düzene girer insaAllah
Ayseeeunal 2aslan_annesi07 sizin de iyi doğmuşlar maşallah 🥰 inşallah her şey kolay olur bakalım rabbim yardımcımız olsun