-mommm98 Berivann58 var kuzum bak aldir ben çok memnunum 2.gebeligim bu odada icicicem göğsümü sutyenden çıkardığım gibi cocugun yüzüne fışkırır o dereceydj dene
bademli_puding Berivann58 benimde şuan öyle ama erken mi bilmiyorum ikinci gebeliğim göğüslerim hiç ıslanmıyo 22+4teyim ama sanırım erken daha
ogrencianne35 Berivann58 kizimda öyleydi 5.gün dr a gittiğimiz de sarılık çıktı soyundurup uyandırın besleyin en önemli beslenmesi sarılıkta
Berivann58 ogrencianne35 uyandırıyoruz zorla mama yediriyoruz canım teşekkür ederimm daha d dikkat edicem
Ebrarkubra Berivann58 kendiniz emziren lütfe şık şık makine veya elle satmak bebeğe biberon vermek benim olduğum hastanede kızıyorlardı…. bebekle ne kadar temas o kadar süt ve bolca şu tüketin 😊
Berivann58 Ebrarkubra şekeri 80 den 50 ye birden düşünce mecbur mama verdiler sütü sağmak istediler ama gelmedi mama mecbur verdik
Ebrarkubra Berivann58 bir de anason tohumu demleyip içerseniz müthiş süt yapıyor bilginiz olsun. İlk gebeligimde günde 2 fincan tüketiyordum… Bu arada ilk anda sütüm gelmişti
bademli_puding -mommm98 öyle mi bende deniyim doktoruma da sorarım daha erken benim için aklımda bulunsun teşekkür ederim ☺️
Ahsenimveben bademli_puding Dr.nuza bu bestlak damlayi sezeysn öncesi kullanım olarak sordunuz mu acaba
Ezgi2727 busranur_19 evet mama verdim 3 gün aonra vermedim hiç emzirdikçe süt geliyor bide ilk günler zaten midesi çok küçük. Elimle çay kaşığına sağıp sağıp vermiştim. Etrafımda sürekli kötü yorum insanlara rağmen gelmişti sütüm siz moralinizi yüksek tutun
avakado7 Berivann58 Bizde de aynı sorun var. Biberon vermiyoruz. Sağmaya, emzirmeye çalışıyoruz. Mama takviyesini şiringa ile yapıyoruz.
Biroglanannesiii Berivann58 Benim hemen geldi canım bol su iç ve hep emzir ben memeden bir dakika ayırmadım doğduğundan memede durdu yani