Berivann58 Merhaba bayanlar dün sezeryan oldum. Sütüm sıkınca çok az bir damla anca gelmişti. Makina ile sağdık gelmedi elle denedik bir kaç damla yine. Ve bebeğim pasif emen bir bebek biberonu bile bir iki çekip bırakıyor uyarıyoruz. Biraz zorlayıcı dedi bebek hemşireleri de. Ne yapabilirim böyle olanlar ne zaman sütünüz geldi yardımcı olur musunuz
kuzeymomsss Berivann58 bol bol emzirmek, bol bol sağım yapmak su içmek ve dinlenmek. Artı olarak yanında rezene yada emziren anneyi çayı içebilirsin
Ezgi2727 Berivann58 benim 3. Gün inmişti sürekli masaj yapın stres yapmayın. Komposto tatlı vs tüketin. En önemlisi bol su ve uyku
Gizzgzz Berivann58 sana ek olarak ben de bir şey sormak istiyorum 26. Haftadayım damla damla sütüm geliyor şimdi acaba doğumda yine de süt gelmeme ihtimali var mı kızlarrr
2022bebeki Berivann58 Tembellikten ziyada emme refleksleri zayıf oluyor bebeklerin ilk günler çok normal . Bol su, sıcak duş dustayken kanallara masaj, bestlak damla, still teeler, hoşaf, tahin helvası, dereotu, rezene çayı ve bol ten teması
Berivann58 kuzeymomsss emzirmeye çalışıyorum malesef bir iki çekip bırakıyor ya da hiç tutmuyor tembelliği var. Süt arttırıcı çay falan içiyorum bol su da içiyorum inşallah gelir
bademli_puding Gizzgzz bar canım ben o haftalardayken sütyenim sırılsıklam olurdu o kadar süt geliyordu bende maşallah sütüm gazla olacak diye düşünürken ameliyattan sonra hiç gelmedi tek göğsüm geldi ve mama vermiştim bebeğime
Berivann58 2022bebeki anladım canım çok teşekkür ederim dediklerinde tahin helvasını falan bilmiyordum onu da deneyeyim
ogrencianne35 Berivann58 1 ayı buldu malesef gelmesi mama takviyesinde bulunmuştuk emme mama konusunda rahat bi bebekti inşallah düzelir sizinde 💟
Berivann58 ogrencianne35 anladım canım inşallah kısa zamanda gelir. Mama takviyesi yapıyoruz biz de uyara uyara
ogrencianne35 Berivann58 uyara uyara dediginiz için sordum uyuyor mu sürekli kızımda sarılık var di uyuyordu hep
Berivann58 ogrencianne35 evet uyuyor sürekli meme de falan özellikle dün çıktım hastaneden ten rengi falan iyi kırmızı duruyor ama ilk gebeliğimin bilmiyorum salı kontolüm var
Gizzgzz bademli_puding ben erken doğum riskim var diye hastane çantasını hazırlamaya başladım mama aldım ne olur ne olmaz diye mutlaka onu koyayım o zaman çantaya
Berivann58 Gizzgzz hastanede verdiler canım vardı biberonunu al istersen biz öyle yaptık mamasını da alabilirisin onların yanına gitmesen ölçüsü belli siz yaparsınız
-mommm98 Berivann58 sezeryandan 1 hafta önce bestlak damla kullanman lazimdi ilk oğlum da doktor dediydi suya 20 sefer damlatirdim ve inanılmaz sütüm gelirdi ama bizimki emmezdi şimdi bile kullanın deneyin çoğalır
bademli_puding Berivann58 benimde şuan öyle ama erken mi bilmiyorum ikinci gebeliğim göğüslerim hiç ıslanmıyo 22+4teyim ama sanırım erken daha
ogrencianne35 Berivann58 kizimda öyleydi 5.gün dr a gittiğimiz de sarılık çıktı soyundurup uyandırın besleyin en önemli beslenmesi sarılıkta
Ezgi2727 busranur_19 evet mama verdim 3 gün aonra vermedim hiç emzirdikçe süt geliyor bide ilk günler zaten midesi çok küçük. Elimle çay kaşığına sağıp sağıp vermiştim. Etrafımda sürekli kötü yorum insanlara rağmen gelmişti sütüm siz moralinizi yüksek tutun
-mommm98 Berivann58 var kuzum bak aldir ben çok memnunum 2.gebeligim bu odada icicicem göğsümü sutyenden çıkardığım gibi cocugun yüzüne fışkırır o dereceydj dene