yesillimonn [silindi] Evet doğru mesela buradaa bazi annelerde onu yedim bunu yedim hic fayda etmedi diyen var. Kimi de özel birşey yiyip icemdim diyip bebeği kilolu doganda var doktorun dedigi gibi bebege bağlı aslinda.
[silindi] yesillimonn aynen canım 29 bitti 30 olduğum gün randevuda bebeğimizin 1877 olduğunu öğrendik karın çevresi fazla bile çıktı dedi şekerin yok ama dikkat et dedi
Linasel [silindi] en son 2.500 du haftasıyla uyumlu ama yalnız ben çok yiyen biriyim asla boğazımı tutamadım 🤣
[silindi] yesillimonn sanırım ama buraya göre bakarsak az bile yorumlara baktım da 🙈 her bebek farklı gerçi
[silindi] Linasel maşallah canım aman sağlıklı doğsunlarda doğumdan sonra kiloları veririz inşallah napalım 🙏🏻🙈
Gizemgnd [silindi] canım ne isterse onu yiyorum başından beri hep yedim ben :) 30lu haftalara kadar çok aldım 30dan beri hiç almadım neredeyse ama ödem oldu bacaklarım şişti :)
H_a03 [silindi] kızımda 57 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim bi kaç ay sonra 66 oldum öyle kaldı tabi sonra 3 ayda 15 kilo verdim 52 ye kadar düştüm sonra tekrar hamile kaldım şuan 58 kiloyum 16 haftalık 😕
H_a03 [silindi] bünyeyle de alakalı doğum yapıp eski haline hemen dönenler de var hamile kalıp kilo alan da
Beybeybi [silindi] ben 64 ile hamile kaldim suan 89 olmusum bebek kac kilo hic haberim yok bakalim kac kilo dogacak olglusum ama ben hamilelikte kilo alirim sonradan veriyorum cok sukur buda oyle olur diye umud ediyorum
hayalperest2310 [silindi] otomatikman bebek aldıkça o kilolar anneye de yansıyor tosbik birşey oldum gitti 😂😂😂