[silindi] 30+1 günlük bebeğim Ben zaten 79la hamile kaldım 87 olmuşum bebeğim ise 1877-1900 arası doktorum gayet iyi dedi Bu haftadan sonra hızlı alır dedi Ben mi kilo alırım yoksa daha çok bebekmi alır ? Çünkü başlarda ben çok aldım
Seheeer [silindi] ben 62yle hamile kaldım 30. Haftaya kadar 78 kilo oldum şu an 35 haftalığım hiç kilo almadım 5 haftadır bebiş kilo almış Dr öyle dedi. Alinmayadabiliyor yani sadece bebek de alabilir ☺️
[silindi] yesillimonn ayy yandım o zaman yandımmmm ben niye alıyorum ya bebeğim kilo alsın 🙈🙈🙈😩😩😩 ben yeterince aldım zaten
yesillimonn [silindi] Bence şuana kadar az kilo almışsın 😁ben 32 kilo almistim 48 kiloyla hamile kalip 80 kiloyla doguma gittim 37 hafta da bide 39 hafta olsaydi kesin 85 90 olurdum 😁
Linasel yesillimonn çok şaşırdım ya sonra verdiniz mi peki hepsini doğumdan sonra çoğu gidiyor 1 günde diyorlar benimde arkadaşım 38le hamile kaldı kilo alamıyorum diye üzülüyor daha 3 kilo aldı 6 aylık şuan
[silindi] yesillimonn ben zaten kilolu kaldım diye az kilo aldım sanırım sen çok zayıf Hamile kalmışsın olsun canım doğumdan sonra hemen verirsin 😍😍 bebiş kaç kilo doğdu
yesillimonn Linasel Evet verdim cnm 50 kiloya kadar düstüm 1 buçuk sene içinde sanirim arkadasinziin yapısı zayif kilo almaya meyyili değil son 3 ayda en fazla 2 kilo alir gibi😕
Linasel yesillimonn bende kilolu hamile kaldım mesela 78le şuan 86 kiloyum doğuma kadar 10 kiloyu bulacak sanırım bende vermek istiyorum ekstra bir şey yaptınız mı kendisi gidiyor mu
yagizegemom [silindi] 35. Haftaya girdim bugün 32 de 2200 dü minik kontrolüm çarşamba bende 57 ile hamile kaldım 74 olmuşum 🥲
yesillimonn [silindi] 4 sene oldu artik cnm 50 kiloya kadar dustum 1 buçuk sene icinde oglum 2950 doğdu 😁butun kiloyu ben almışım herkes tosuncuk bekliyordu.
[silindi] yesillimonn doktorum diyo ki beneğin genetiğinde varsa alır sen yesende yemesende alır ama genetiğinde kilolu olmak yoksa sen istediğin kadar ye sen kilo alırsın doğrumu acaba
yesillimonn [silindi] Evet doğru mesela buradaa bazi annelerde onu yedim bunu yedim hic fayda etmedi diyen var. Kimi de özel birşey yiyip icemdim diyip bebeği kilolu doganda var doktorun dedigi gibi bebege bağlı aslinda.
Linasel [silindi] en son 2.500 du haftasıyla uyumlu ama yalnız ben çok yiyen biriyim asla boğazımı tutamadım 🤣