Prenses_annesi3 olmezbusra11 rabbim bi avazda kurtarsın lütfen gönlümden geçen şeyin kabul Olması için dua edermisin biliyorum şu an çok acı çekiyorsun ama bizide eksik etme lütfen sağlıkla al kucağına insallahhhhh❤️
olmezbusra11 Prenses_annesi3 tabi ki kuzum Allah’ım ne istiyorsan gönlüne göre daha güzel versi inşallah 🥰
defneemom olmezbusra11 haftasi cok cok kucuk degil kilosu da masallah iyiymis yuksek ihtimal girmez🙏 hadi Allah kolaylik versin saglikla gelsin
Yuliaece olmezbusra11 Haftası çok düşük değil bence bı sorun olmaz Allah’ın izniyle gelişimine bağlı bebisin Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah,🙏
Canan-02 inşallah su gibi hızlı akar gedir doğumun Allah kolaylık güç kuvvet cesaret versin sağlıkla afiyetle kucağına alırsın aminnnn
ballimlerr2123 olmezbusra11 rabbim acılarınızı dindirsin inşallah hissettirmeden kolayca doğum yapın ne durumdasınız merak ettim bende 36+5im ☺️
Dolphin16 Kız sen sancı çekiyon bi yandan burayamı yazıyon 🤦♀️😀😀 Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲 Şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 panik yapma bol bol dua et 🤲🤲
olmezbusra11 Dolphin16 valla en başlarda yaziyordum ama sona doğru tlfn fln hiç umrumda olamadı 😂 geldi çok şükür oglusumda 🙏🏻🥰
Manolya_mom olmezbusra11 Allah bağışlasın. Doğumdan hemen önceki ultrasonda görünen kiloda mı doğdu. Yoksa yanılma payı oluyor mu
1anne2bebek__ olmezbusra11 çok sevindim. Doğuruyorum postunuzu yeni gördüm. İnşallah küveze almamışlardır dedim yorumlara baktım🙃 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sağlıkla büyütün evladınızı 🤍
ballimlerr2123 olmezbusra11 çok şükür sağlıkla büyütün inşallah geçmiş olsun ☺️ Doğum hikayenizi de bekleriz