-Beyzanurr Kızlar 13 haftalıkken bebeğimi hissedebilir miyim karnımda bugün sanki hareketlerini hissettim ☺️
Zeliha76 İmkansız degl ben 9 haftalık hamileyim nabız gibi atmalar hissediyorum ilk çocuğumu da çok erken hissetmiştim 3 aylıkken bariz hissediyodum
ArvenMom Zeliha76 imkansız 10 gr bile değil doktorlar 2 gebelik için bile 15 hafta zor ilk gebelik 20 hatta 23 kadar hissedilmez diyo bunu doktora sorsanız oda aynısını der
Tubatgn Zeliha76 Üzgünüm ama o hissettiğiniz nabız var ya aort damarınız 🙃 Ne olur uzatmayın iddia etmeyin 9 haftalık bebeği kimse hissedemez ❤️
Zeliha76 Meltems53 yapıyorum Allah aşkına hissettiğimizi biliyoruz cahil değiliz üstelik 2. Gebeliğim sizinki biraz tembel galiba
AdinsMom Zeliha76 insanların bebeklerine nasıl tembel falan gereksiz yakıştırmalarda bulunuyosunuz ya ne kadar ayıp
Meltems53 Zeliha76 ne diyorsun sen ya düzgün konuş gece gece ağzımı bozma benim tembel falan gösteririm sana tembeli işine bak terbiyesiz
BenimKucukYazCicegim Zeliha76 tatlım 9 haftada asla hissedilmez bebek. Ben 1 hafta önce 12 haftada bi kıpırdama hissettim doktora sordum imkansız, damar atmasıdır o dedi. En erken yine 15 haftada hissedilir. Boşu boşuna millete gazlanma
Yeniannis_ -Beyzanurr gaz oluyo genelde yada bağırsak hareketi o haftalarda 16 da felan güzelce hissedebilirsin
Tubatgn Zeliha76 Hayır ilk gebelik ile alakası yok bilim diyor bunu 🙃 O hissettiğiniz ise en büyük damarınız aort 🙏🙏🙃🙃🙃🙃