Sevgi56 18-19 Şubat yumurtlama dönemiydi ovülasyon testi kullanıyordum 🥲
Hamile miyim bakar mısınız 🥹
Asiyefdnn valla bilemedim kan mı versen keske
mrvsrcn evet bende henüz ümitlenmek istemiyorum zaten öylesine yapmıştım reglime daha zaman olduğu için çizgi çıkar diye beklemedim en iyisi kan vermek sanırım 🥹
Alvn3946 evet ben en iyisi yarın kan vereyim 🙏🏻
sibellllllll inşallah çok istiyorum bakalım ilki sağlıksız bi gebelik olduğu için çok üzülmüştüm kürtajla sonuçlandı umarım varsa da sağlıklıdır 💜
esmerella37 evet sanırım en sağlıklısı yarın kan vermem olur 🙏🏻💜
Asiyefdnn olabilir cnm ben ovulasyon yaptığım dönemlerde + klomenle hamile kalınca 12.gunde hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde vardır rabbim kimsenin gözünü yolda koymasın
Asiyefdnn sonra. Yaz olurmu merak ettim ama gebelik gözüküyor ikinci çizgi belli
Asiyefdnn ay canım benimde adetime 15 gün vardı ve böyle çıkmıştı kan verdiğimde 18 di beta ikiz gebelik benim ki bundan dolayı erkenden öğrenebildim ama daha önce de böyle silik çıkıp negatif sonuç aldığım çok oldu siz direk kan verin veya bu testlerden daha varsa bi kaç tane daha deneyin hepsinde silik çıkarsa koşun kan verin 🥰 ben öyle yapmıştım ⅔ tane silik çıkınca kan verdim hemen
uykusuzbirben amin inşallah çok teşekkür ederim 💕
Mavimsi02 yani hala ümit bağlamak istemiyorum endişeliyim ya değilsem diye yarın kan vereceğim en sağlıklı öyle olacak 🙏🏻💕
Masal12345 tamamdır yarın kan verdikten sonra yazacağım 💜
- Düzenlendi
Asiyefdnn Teste göre var canım ama ya acilden ya da yarin sağlık ocağında kan ver kesinlestir sonucu
Likayolcusu yarın kan vereceğim son testti yaptığım umutlanarak yapmadım aklım çok karıştı umarım hayırlısı neyse o olur 💜
poyrazin_annesi28 evet kan vereceğim yarın 🥹💜
Asiyefdnn Bizi de haberdar et inşallah vardır 😍
Asiyefdnn bence hamilesiniz silik ama belli ☺️
Zeynepz evet daha adetime zaman olduğu için beklemiyordum çizgi falan yarın inşallah kan vereceğim 💜