mrvsrcn evet bende henüz ümitlenmek istemiyorum zaten öylesine yapmıştım reglime daha zaman olduğu için çizgi çıkar diye beklemedim en iyisi kan vermek sanırım 🥹

sibellllllll inşallah çok istiyorum bakalım ilki sağlıksız bi gebelik olduğu için çok üzülmüştüm kürtajla sonuçlandı umarım varsa da sağlıklıdır 💜

Asiyefdnn olabilir cnm ben ovulasyon yaptığım dönemlerde + klomenle hamile kalınca 12.gunde hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde vardır rabbim kimsenin gözünü yolda koymasın

Asiyefdnn Benimde sonucum böyle çıkmıştı şuan 11 haftalık hamileyim sizde hamilesiniz bence çok yeni olduğu için çizgi silik çıkmış 😍

Asiyefdnn ay canım benimde adetime 15 gün vardı ve böyle çıkmıştı kan verdiğimde 18 di beta ikiz gebelik benim ki bundan dolayı erkenden öğrenebildim ama daha önce de böyle silik çıkıp negatif sonuç aldığım çok oldu siz direk kan verin veya bu testlerden daha varsa bi kaç tane daha deneyin hepsinde silik çıkarsa koşun kan verin 🥰 ben öyle yapmıştım ⅔ tane silik çıkınca kan verdim hemen

Mavimsi02 yani hala ümit bağlamak istemiyorum endişeliyim ya değilsem diye yarın kan vereceğim en sağlıklı öyle olacak 🙏🏻💕

Likayolcusu yarın kan vereceğim son testti yaptığım umutlanarak yapmadım aklım çok karıştı umarım hayırlısı neyse o olur 💜

Asiyefdnn var gibi ama emin olmak için bi de sabah ilk idrarla yapın bi test daha alıp yine böyleyse vardır zaten adetinize daha olduğu için silik çıkar zaten

Zeynepz evet daha adetime zaman olduğu için beklemiyordum çizgi falan yarın inşallah kan vereceğim 💜