Merveyoldass24 1 haftalık adet gecikmesiyle 320 çıktı hcg normal mi acaba 4 kere düşük oldu bu 5. Hamilelik çok korkuyorum bazı durumlardan
Hfk25 Merveyoldass24 geç döllenme olabilir canım normal 2 gün sonra tekrar kan ver yükselişini takip et hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🥰
Tubatgn Merveyoldass24 Beta değeri herkeste bir çıkmaz Gecikmeye göre iyi geç döllenme değil önemli olan iki günde bir artış göstermesi
Cananberat777 Merveyoldass24 geç döllenme olmuş olabılır önemlı olan 2 gun sonra iki katına katlaması ıyı düşün iyi olsun inşallah sımdıden hayırlı olsun rabbım sağ saglım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Hfk25 Merveyoldass24 dualarım seninle ama içini ferah tut 2 gün önce 140 olan betan normal yükselmiş 2 ye katlamis 🥰
Merveyoldass24 Hfk25 çok teşekkür ederimmm rabbim herkese nasip etsin inşallah gerçekten çok çok zor dönemlermiş 😔🥰🥰🥰
mrcfrt Merveyoldass24 bende daha önce 3 defa düşük yaptım canım adetten 2 gün önce 298 çıktı 2 gün sonra yani beklenen adet tarihinde yine verdim 620 çıktı önemli olan artış göstermesi inşaallah sağlıkla alırız bu sefer kucağımıza senin için dua edecem
Alis-sss Merveyoldass24 artışın çok güzel gayet normal herşey tekrar kan verip kafa karışıklığı yaşama pazartesi direk doktora git bende üç düşük yaptım dördüncü tuttu ilk günden doktor takibindeyim ihmal etme inşallah güzel olacak
Kubra-ulas Merveyoldass24 benim ki 10 günlük gecikmeyle 182 çıkmıştı canım normal yani telaşlanma. Herkeste aynı olmuyor. Mesela ablam da 1 hafta gecikmeyle 1600 çıkmıştı. Artış düzenliyse korkmana gerek yok