Ninatta Minnil uyuşturdukları için dikiş anında çok acımadı ama uyuşturucunun etkisi gittikten sonra çok ağrı yaptı
Dilaam Ninatta merhaba dikisle ilgili merak ettiğim bir sey var ilk dogumunuz muydu ve kaç dikis oldu birde arkaya dogru mu dikiş yoksa yana dogru mu görüntüsü nasıl acaba en korktugum sey bu 😒🤔
Dilaam Nunu merhaba dikislerle ilgili merak ettiğim bir sey var yana dogru mu arka makata dogru mu acaba görüntüsü nasıl beni cok endiselendiriyor 🤔
Ninatta Dilaam doğrusu görüntüsü nasıl bilmiyorum çünkü bakmaya cesaret edemedim yana doğru değil arkaya doğru, 8 dikiş oldu
Nunu Dilaam bakmadım açıkcası ama elimle lavabodan sonra ki temizlikte hissettimğim makat ve vajina arasında yanda kalıyor gibiydi
Dilaam Ninatta neyse cok sükür atlatmıssınız dikislerinizde bir an önce iyileşir insAllah bebişiniz yanınızda ya ne mutlu size💕😍
Muhsinecahit Açıldığını nasıl anlıyorsunuz ve ne zmana kadar düşüyor dikişler.doğum yapalı 16 gün oldu ağrı sizi yok çok. Şükür ama bakıyorum krem sürerken dikişler duruyor ve saç kurutma makinesiyle bende kurutuyorum her gun yada iki günde bir ılık suyla yıkayıp makineyle kurutuyorum mikrop kapmasin diye .bi de bulaşıkları yıkarken sızlıyor soğuk suya deydigim için mi acaba