littlemiracle35 LnaM ne yazikki insan neleri yaşayabiliyormus neleri görüp neleri gecirebiliyormus gördüm bende, baya detaylı anlattım bir cevapta inan yeniden yazacak gücüm yok kuzum ama karnım bomboş artık o sertlik yok 😭 bebeğimi hic hissetmiyorum artık
LnaM littlemiracle35 o kadar üzgünüm ki canım benim çok zor ne dersem deyim İnan ki hiç biri belki seni rahatlatmayacak alan da rabbim veren de inşallah bir dahaki sefere rabbim en güzel en sağlıklı şekilde nasip eder bundan sonrası için lütfen güçlü ol 🤲
littlemiracle35 LnaM sadece ona tutunuyorum bende canım tarifi yok anlatıldığı gibi kolay olmuyor bazı şeyler ama inancım beni ayakta tutan, kabullenip yola devam etmek gerek elimden başkası da gelmiyor zaten çok ama çok tsk ediyorum 🙏🙏🙏
Ayseygz littlemiracle35 ah canım.. çok kötü bir süreç olmuş senin için ama oradakilerin dediği çok doğru bebek düşerse sağlıklı değilmiş demek ki bu yüzden hayırlısı olmuş belki de tabi ki zor ama geçecek bir dahaki hamileliğin inşallah sağlıklı ve huzurlu geçer sana bunları hepsini unutturan çok güzel sağlıklı bir bebeğin olur . Sabret geçmez dediğimiz her şey geçecek..
littlemiracle35 Ayseygz çok ama çok amin, evet öyle dediklerini anladım sadece kromozom u yetersiz olduğu için güçlü değilmiş tutunamamis aklımda bebeğime dair kalan tek cümle bu 😔 geçecek elbette ama şu kısacık zamanda bile nasıl alışmışım Allahim hic bir anneye bunu yaşatmasın insallh 🙏🙏🙏
Ayseygz littlemiracle35 çok güzel bir kalbin var ve inanıyorum Allah gönlüne göre verir içini ferah tut ♥️
Ayseygz littlemiracle35 evet normalde 23 kromozom anneden 23 kromozom babadan geçer bebeğe birleşir sağlıklı gebelik oluşur ama eşitsizlik varsa düşükle sonuçlanıyor Allah’ın kudretli bence. Zor çok zor inşirah suresi dinle ağla acını atlat yepyeni başlangıçlara adım atarsın sağlıklı bir bebişle ilerde inşallah ♥️
littlemiracle35 LnaM Başka çarem yok ki, kimbilir belkide böylesi hayırlı idi benim için biz bilemeyiz Rabbim bilir, her şekilde evlat başımızın tacıdır ama vardır bunda da bir hayır diyorum demekki yaşamam gerekmiş alınacak bir ders varmış 😔
littlemiracle35 Ayseygz yorumunuzu kaç defa okudum bilmiyorum ne yazılır ki böylesine güzel bir desteğe..Allah razı olsun gerçekten kalbim şuan sadece dua ederken rahatliyor yani disardan birileri şu sekilde düşünebilir ya daha çok küçüktü hissedemez diye ama hiç öyle olmuyormuş. Rabbim herseyin sağlıklı ve hayırlısını versin. Demekki onun nasibide benim nasibim de bu kadarmış. Yalnız bu kromozom olayını bilmiyordum tsk ediyorum bunun içinde 🙏🙏🙏 nasıl kusursuz bi yaradılış şekli hayran olmamak mümkün değil eşitsizlik olunca dusuk oluyor demek. Ne diyeyim bunda da vardır bi hayır 🙏🙏🙏
LnaM littlemiracle35 aynen öyle canım benim gör bak zamanı gelince rabbim öyle güzellikler sunacak ki sende biliyorsun 🤲🥰
myangelson littlemiracle35 geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durum inşallah bir an önce toparlarsin 🤲🏻 sana yatışı ne sebeple söylediler yani düşük oluyor yatırmamız lazım mı yoksa düşmesin diye tedaviye alalım vs mi dediler orasını anlayamadım
littlemiracle35 myangelson bebek tutunamamis dediler kanama var dediler gözlem altında kalmam için canım yani %2lik bir ihtimal var dediler ama bebek artık yok dediler sanırım düşmüş o sırada gecede kalan parçalar kese falan çıktı işte 😔
Ruhsuz littlemiracle35 çok geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum 4 kez yaşadım, Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲😔
littlemiracle35 Ruhsuz çok ama çok tsk ederim oradaki doktorların duygusuz duygusuz konuşmasından sonra burda hiç tanımadığım sizlerin varlığı insana güç veriyor çok tsk ederim 🙏🙏🙏
littlemiracle35 Pamuk ikinci gittiğim doktorda alttan muayenede duymuştum çok küçüktü haftasına göre diye de eklemisti
Pamuk littlemiracle35 seni çok iyi anlıyorum bende Bi kere kürtaj oldum ama bak hemen hamile kaldım şükürler olsun üzülme demeyeceğim çok çok acı dua etmekten başka çaremiz yok Allahin bildiği mutlaka vardir🤲🤲
littlemiracle35 Pamuk bilmediğim için soruyorum şimdi gidip kürtaj mi olmam gerekiyor ilaç la falan düşmez mi kalan parçalar ben çok korkuyorum artık travma oluştu o çatıya çıkmak cok ürkütücü.. Kesinlikle Rabbimin mutlaka bir planı vardır bende ondan umutluyum ama siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki
myangelson littlemiracle35 anladım canım aslında hastanede yatsan daha iyi olabilirdi olsun hayırlısı olsun hakkında üzülme herşey bizler için var hepimiz bir imtihandan geçiyoruz inşirah süresi dinle içine ferahlık versin rabbim isyan etme hiç 🌸
Ruhsuz littlemiracle35 ne demek canım benim ,iyi düşün iyi olsun 🤲🤲Rabbim en güzel zamanı biliyor dua edelim bol.bol 🤲🤲
Ayseygz littlemiracle35 aynen öyle elbette vardır hayrı. Rica ederim canım her şeyin hayırlısı inşallah ♥️