Ayseygz dun gece gittik acile önce alttan baktılar dediler kalp atışı yok bebek görünmüyor cok küçük kanamam siddetle arttida arttı yatış verdiler ben kabul etmedim kağıda imza attım eve geldik tabi perişan haldeyim ağlamaktan ne bisey söylediler nede birsey yaptılar kendi doktorunuza yada buraya 2 gün sonra kontrole gelin dediler 25 mm den sonrası negatif dediler 23 mm olmuş dediler onlar ne demek dedim biseyler söylediler ama ben anlamadım toplamda 6 kişi tepemde 2 hemşire 1 hasta bakıcı 4 tane doktor yada asistan bilmiyorum ama kimsenin birseyi net söylediği yok. Sadece hanım doktor işte üzülmeyin kromozom u yetersiz yada sağlıksız mis tutunamamis dediler. Hayatım birden ne olduğunu bile anlamadığım yola girdi tabi ben ağladım ağladım tip fakültesi olduğu için dogumhaneye eşimi almadılar iyice moralim sıfırlandı 1.5 saatten sonra eve geldik sonrası burda çok anlatmak istemiyorum kimsenin okuyupta moralini bozmak istemiyorum ama bunlarida yasadim yani, sonucta bu benim bedenim hic bir kadinin bunlari yaşamasını dilemiyorum sonra agriyla uyuyakaldim gece birden korkunc bir sanci ile uyandim şiddetli kanamam oldu ama öyle böyle bir kanama değil yorgan yatak bardaktan boşalırcasına her yer kandı. Şoka girdim zaten o an sonrası sinir krizi ile bitti şimdi kanamam durdu, ama karnım sanki bomboş hicbirsey hissetmiyorum. Ne oldu neden oldu nasıl oldu hic bilmiyorum sadece bunun bir kabus olmasını çok isterdim ama gerçek hemde hiç olmadığı kadar gerçek 😭😭😭😭