gevezeyazar1 Kızlar 20+6 hamileyim pazartesi günü tetanoz aşısı oldum o akşam hareketleri çok güzeldi 19. Haftadan beri net olarak hissediyorum her gün ama salı gününden beri sanki hiç hareket etmiyo yani çoook çoook nadir atıyo 😫😫
essyagiz gevezeyazar1 Bu haftalarda düzenli olmaz bebek hareketleri canım, hareketlerini arada hissediyorsan endişelenme☺️
Aryamom- gevezeyazar1 bu durum aşı ile bağlantılı bir kaç gün uysallaşıyor bebekler tetanoz aşısı yapıldığında
YagizAsyaMom gevezeyazar1 bebek haraketinin aşı ile hiç bir ilgisi yok. Henüz haftanız çok erken ve belirli bir düzenleri zaten yok. Ve çok küçük oldukları için her an siz hissetmeye bilirsiniz bu çok doğal haftalar geçtikçe şiddetlenecek emn olun
Firdevsyilmaz gevezeyazar1 tetenozun ağırlığıdır yormuş olabilir onu eder merak etme bnm de öle oldu şimdi sorsan durmuyo
Melis_tugba gevezeyazar1 kuzum benim o normal bazen bebek hareketleri güclü olmadıgı için hissedemiyosın ben 27 haftalıgım ben bile bazen 1 gun boyunca hissetmiyorım o cok normal korkma 😅 ben de öyleydim
gevezeyazar1 essyagiz Melis_tugba uuf ya hep haretli olsun istiyorum 1-2 saat atmayınca hemen aklıma kötü şeyler geliyo 😫
essyagiz gevezeyazar1 Ben 30. Haftamda bile yorulduğumda gün içinde hareket etmediğini hatırlıyorum canım, arada tık tık hareket hissediyorsan hiç endişelenme😇
Melis_tugba gevezeyazar1 yaa düşünme ay aynı ben 😅😂😂 diyodumki ozaman tek ruh hastası böyle düşünen benmiydim halada aynıyım böyle içimde hissetmedigimde ultrasonda görüp oh cekmek istiyodum ama kötüyü düşüne düşüne kendimize cekeriz ben artık akısına bıraktım 😔 yoksa kabuslar görürsün kuzum o zamanlarda normal hoş 😂😂😂 27 oldugunda neler neler düşüncen ben her döneme girdiğimde takıcak yeni bi korku üretitorum yarabbim akıl versin bana
Melis_tugba gevezeyazar1 aynen vallaha böyle zor insan korkuyo bisemi oldu olcakmı kucagıma alcammı napim takımtılıyım doktor rahim duvarına vuruyodur hissetmitodun diyo 3 gün oynuyo 4 gün kymamıyo 1 gün boyunca 😂😂 o kalp atısını görmek için hoba hastane anlamıyokar bizi 🤕
gevezeyazar1 Melis_tugba bizim burda hastaneler ilgilenmiyo malesef çok iyi bi hemşireye denk gelmek lazım
Aryamom- gevezeyazar1 benim iki gün sürdü arayıp sordum sıkıntı olmıcanı söylediler bünyeden bünyeye değişir herhalde benim kızımda çok hareketli dışardan bile belli oluyor hareketleri çok korkmuştum
gevezeyazar1 Aryamom- of yaa 4 gündür böyle napsam ki 8 inde randevum var daha önce gitsem bakmazlar acil zaten ilgilenmez 😢 keşke vurdurmasaydım
Aryamom- gevezeyazar1 Aşı çok önemli ama böyle telaş yapıp strese girme sağlıkocağıda kalp atışlarını dinliyor için rahat etsin oraya görün yada acile git bakarlar orda da
YagizAsyaMom gevezeyazar1 ah geçiyor bacım geçiyor daha 205 gün var diye ağlıyordum yazın şimdi 70 gün kaldı 🤔